2017. július 03. 19:00 - Lord Picard

Jurassic World: Bukott birodalom - Spoileres fotók a forgatásról

Nos, ha már van egy címünk, ráadásul magyar is, akkor koptassuk is, nem igaz? Ahogyan előző bejegyzésemben ígértem, ismét összegyűlt egy csokornyi lesifotó a Hawaii-n zajló forgatásról, lássuk is őket a tovább mögött...

spoiler2.jpg

Vágjunk is bele, van anyag bőven, két nagy visszatérőről csak a legvégén, de előtte még figyelmeztetek, mert komoly SPOILER-es képek lesznek.

apato.jpg

Az alábbi csontváz bukkant fel a forgatások helyszínén. Könnyű szerrel mondhatnánk, hogy Apatosaurus, talán épp egyike azoknak, melyet az Indominus rex ölt meg az előző részben, de minél tovább nézi az ember a képet, annál inkább kezd Brachiosaurus jelleget ölteni a csontváz. A filmből minden bizonnyal kiderül, milyen faj, amennyiben nem lesz jobb fotó addig a koponyáról.

trike.jpg
De nem ez az egyetlen csontváz, az alsó képen látható egy Triceratops maradványa is, fentebbi képen pedig egy szállítás alatt álló Trike. Érdekes, de eddig minden, dinoszauruszról készült modell lesifotóján fekvő helyzetben, szállításra előkészítve láthatjuk őket, remélhetőleg nem csak így bukkannak fel, de valószínűleg mozgásban már CGI segítségével kerülnek megalkotásra.

stego.jpg
Stegosaurusunk lassan kaphatna külön rovatot, de elég nagy ahhoz, hogy ne fogja be őket a lesifotósok készüléke.

gyro.jpg
Most már forgatás közben is lekapták a pörgőgömböt, a kép készítőjének elmondása szerint a gömbben Claire, vagyis Bryce Dallas Howard volt, a színesbőrű srác pedig vélhetően a JP újonc Justice Smith. 

street.jpg

street2.jpg

Az angliai forgatáson már láthattuk a Jurassic World főutcájának újraépített, de elhanyagolt elemeit, és a képek tanulsága szerint Hawaii-n is megépítésre került legalább egy részlete a főutcának, az alsó képen a Tyrannosaurus rex kifutójának bejárata is látható. 

És, innentől fogva, erősen SPOILER-es tartalom következik, tényleg csak az görgessen le, akit jobban hajt a kíváncsiság, mint a filmbéli meglepetés...

Még egy kicsit lejjebb.

 

 

Még mindig...

 

 

Amíg zajlik a görgetés, egy indokolatlan Jurassic World-Minyonok keveredés :)

jwmini.jpg

 

 

Most már akkor tényleg jöjjön az első képpár:

expo.jpg
Igen, ez az, aminek látszik. A Jurassic Park ikonikus túrakocsija, egy Ford Explorer. Nem is akármelyik, a 04-es számú, melyet láthattunk az első filmben is: ebben utazott Lex, Tim és Mr. Gennaro, és Rexy ezt lökte le a saját kifutójába. Ugyan a kocsi makulátlanul fest, de például hiányzik a plexi tető, ami sosem volt a Ford Explorer szériatartozéka, a film kedvéért került a kocsikra. Mivel, vélhetően a készítők is tisztában vannak benne, hogy a 04-esnek milyen sors jutott, a forgatási helyszínre megérkezve összetörték a járgányt, hogy olyan állapotban bukkanjanak rá szereplőink, ahogyan azt utoljára láttuk a Jurassic Park-ban, de legalább már a fáról lejőve. 

 

 

 

És, következzék a másik, erősen SPOILER-es fotópár:

rexy.JPG

rexy2.JPG

Azt már korábban megtudhattuk, egy rajongói kérdésre, hogy a Jurassic Park és a Jurassic World Tyrannosaurus rex-e, a rajongók körében csak Rexy-ként említett dinoszaurusz visszatér, de az alábbi képek tanulsága szerint, a többi lefotózott jószághoz hasonlatosan, őt is elfogták. Vélhetően azért, hogy kitelepítsék és/vagy ellopják a szauruszt... Mindenesetre, még ha szomorú is így látni Rexy-t, erősen remélem, hogy pompájában, királynőhöz méltóan is szerepelni fog a filmben.

Lassan a forgatás a végéhez közeledik. Természetesen rengeteg forgattak stúdióban, ahova nem jutott be lesifotós, de azért lehet egy elképzelésünk, merre tart majd a film története, és úgy érzem, nem fogunk csalódni.

A film első poszterének és címének leleplezése idején elterjedt egy pletyka a rajongók körében, hogy a júliusi san diego-i Comic Con-on előzetest is kapunk a filmhez, de ezt azóta a Universal illetékesei megcáfolták. De, reménykedjünk, elvégre a Comic Con az év egyik legfontosabb marketing eseménye, mellesleg, a Jurassic Park filmek világában is fontos szerepet játszott a város...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8812588759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása