Logo Pic
venember83 2024. június 25.

Koopmeiners is érkezhet, de a Bologna elzárkózik a tárgyalástól

koopmeiners_teun_atalanta_mezben_profilbol.JPGA Juventusnál a héten fejlemények várhatók, mivel Douglas Luiz, illetve Enzo Barrenechea és Samuel Iling-Junior orvosiját a Juventus és az Aston Villa erre a hétre időzítette, ám a Sky Sport szerint az Öreg Hölgy vezetősége további erősítéseken dolgozik, cél Khéphren Thuram és Teun Koopmeiners szerződtetése, miközben az Öreg Hölgy vezetősége egyre csalódottabban várja Adrien Rabiot válaszát a szerződéshosszabbítás ügyében. Alfredo Pedullà is megerősítette, hogy Douglas Luiz után a klub Khéphren Thuram és Teun Koopmeiners szerződtetését tervezi, így lényegében teljesen új középpályával kezdheti a szezont Thiago Motta, aki július nyolcadikára tervezi a nyári alapozás kezdetét Continassában, állítja Mirko Nicolino.

Giovanni Albanese értesülései szerint az elmúlt időszakban megromlott a kapcsolat a Juventus és Adrien Rabiot között, miután a klub megegyezett a játékossal, hogy az EB előtt dönt sorsáról, azonban mindeddig a középpályás nem adott választ a klub szerződéshosszabbítási ajánlatára.

A La Gazzetta dello Sport írt egy esetleges távozóról, a pletyka szerint Manuel Locatelli elhagyhatja a Juventust, a válogatottból kimaradt olasz középpályás egykori mesteréhez csatlakozhat: Roberto De Zerbi a Marseille padját választotta, és rendkívül jó a kapcsolat a Sassuolónál együttműködő középpályás és mester között, így felmerült a közös folytatás lehetősége.

Sacha Tavolieri beszámolója szerint a klub Riccardo Calafiori ügyében is tárgyal, miután a Bologna lényegében elfogadta a védő távozási szándékát, és 40-50 millió eurós értékesítést körvonalaznak a felek. Az értesülés szerint a Bologna formalitásnak tekinti a játékos távozását, és ezért már több védőt is kiszemeltek a klub megfigyelői, akik helyettesíthetik az eddig kiváló EB-t futó fiatalt.

A TuttoJuve viszont a fentinek ellentmondó értesülést osztott meg, a lap szerint a Bologna elzárkózik bármilyen tárgyalástól a játékos vonatkozásában, és a kapcsolat a Juventusszal rendkívül megromlott. A cikk szerint az ok Thiago Motta szezon közben való megkeresése volt, amit a Bologna vezetői nem néztek jó szemmel, miközben most a Bologna egyik kiszemeltjét, Emil Holmot is meg akarja szerezni a Juventus a Genoával együttműködve. Mindezek miatt a rossoblu klub egyáltalán nem kíván tárgyalni Riccardo Calafiori távozásáról a Juventusszal.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A mercato csütörtöki hírei
Apuleius • 2 nap
A házasságom teljesen szexmentes
Life Advisor • 5 nap
Nagy magyaros vajkrém teszt
Linda Morvai • 9 nap
Motta ragaszkodna Souléhoz, Milik elősegítheti Calafiori érkezését?
venember83 • 7 nap
Ismét Thuram érkezéséről pletykálnak
venember83 • 9 nap
Cikkek a címlapról
A világ legősibb városa
A világ legősibb városa és a legrégibb ma is lakott települése címekért bizony nagyon sok város verseng. Itt vannak például a mezopotámiai (ma iraki) romvárosok: Babilon, Ur, Uruk, a hajdani föníciai települések: Szidón, Türosz, Büblosz, a legrégibb Közel-keleti, törökországi városok: Trója és Catal…
Mi tartott ennyi ideig?
Nem túlzás szerintem azt mondanom, hogy több évtizedes késéssel hozta ki a Matchbox a nem kombi 240-es Volvót "normális" méretben, hiszen csak Superkings kombi volt eddig a kínálatukban, de az legalább több változatban: sima, mentő és rallye support. (Megjegyzem, egyik sincs már meg.) Pedig hát…
>