2019. október 18. 20:16 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: DeWanda Wise is csatlakozott a stábhoz!

Tegnap még Mamoudou Athie castingolásáról számoltam be, ma pedig újabb szereplőt jelentettek be a Jurassic World 3-hoz, ráadásul, a bejelentés szerint főbb szerepben: DeWanda Wise-t.

wise_1.jpg

Az amerikai színésznő rövidfilmes szerepeket követően kisebb szerepeket játszott sorozatokban, vagy olyan filmben, mint a Precious – A boldogság ára. Később az Underground és a Shots Fired sorozatokban játszott komolyabb szerepet, valamint a The Weekend c. filmben, hogy azután a legendás Spike Lee rendezte She’s Gotta Have It (itthon Nola Darling címen mutatták be) című filmjének azonos című, sorozatos feldolgozásában eljátssza az abszolút főszerepet (a sorozatot egyébként szintén Spike Lee készítette).

dewanda.jpg
A korábbi 5 film főbb szereplői mellett tehát friss arcokra is számíthatunk a hatodik Jurassic-filmben, amelynek története természetesen továbbra is hétpecsétes titok.

Szólj hozzá!
2019. október 17. 21:46 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Újabb színész csatlakozott a stábhoz!

Frank Marshall producer immáron hivatalosan is megerősítette: a végéhez közelednek a Pinewood Studios-nál a Jurassic World 3 forgatásához való előkészületek és februárban kezdődik a forgatás Londonban, de Máltáról még nem ejtett szót. Viszont ma újabb színész csatlakozott a szereplők már így is népes táborához (emlékeztetőül: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, Isabella Sermon valamint a Jurassic Park főszereplő-triója, Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is visszatér).

mamo_1.jpg

Mamoudou Athie egy nem megnevezett karakterként bukkan majd fel a harmadik Jurassic World filmben. A 30 éves, mauritiusi származású amerikai színész csupán 2015 óta színészkedik, jelentősebb szerepei a The Get Down és a The Detour c. sorozatokhoz köthető illetve újabban a facebook saját gyártású sorozatában, a Sorry for Your Loss-ban látható, de felbukkant A kör és az Így ne legyél elnök, valamint a Patty Cake$ c. filmekben is.

athie.jpg

Jól látható, sorozatos szerepeiben itthon nem igen láthattuk, nem kerültek forgalmazásra, így számunkra kevésbé ismert Athie színészi képessége, most bizonyíthat a Jurassic World 3-ban! 

Szólj hozzá!
2019. október 15. 21:14 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Hírcsemege #4

news_18.jpg

A mai hírek tényleg csak apró csemegék, most egy kis pihenő van a Jurassic World világában, de érdekes forgatási helyszínről érkezett jelentés a Jurassic World 3 kapcsán, és a pekingi Universal Studios építése is szépen halad, mindezekről a tovább mögött. 

Tovább
Szólj hozzá!
2019. október 10. 20:51 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Jurassic World - A társasjáték

tarsasjatek.jpg

Amióta 1993-ban az őslények feltámadtak a Jurassic Park révén, rengeteg játékfigura, videojáték, könyv, ruházati cikk… hosszasan lehetne sorolni a termékköröket, amelyet legalább egy film marketingje érintett. A társasjátékok sem maradhattak ki, és eddig mind az 5 film kapcsán jelentek meg ilyen játékok, volt olyan film, amelyikhez nem is egy. 26 évnek kellett eltelnie, hogy végre itthon is megjelenjen egy Jurassic-témájú társas, a tovább mögött mutatom be a Jurassic World – A társasjátékot.

Tovább
Szólj hozzá!
2019. október 06. 09:30 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Hírcsemege #3

hircsemege3.jpg

Az elmúlt hetekben a rövidfilm megjelenésén, a Jurassic World 3-ban visszatérő eredeti szereplőgárda bejelentésén, illetve az új figurákon túl megkezdődött a Jurassic World: Live Tour turnéja is. A héten pedig kezdetét vette a New York Comic Con, ahol a jelek szerint idén nincs Jurassic World témában kiállító, de talán épp ezért időzítették a prémium kategóriás 6 inches Jurassic Park figurák előrendelésének kezdetét erre a hétre. A részletekről a tovább mögött.

Tovább
2 komment
2019. szeptember 29. 18:42 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Dual Attack Allosaurus

allo_2.jpgA Bukott birodalom után egy évvel játszódó Battle at Big Rock rövidfilm egyik főszereplőjéről mintázott játékfigurát már a hét elején bemutattam, ő volt a Nasutoceratops. A mai bejegyzésben pedig következzék az Allosaurus, amelynek fizimiskája megváltozott a mozifilm és rövidfilm között eltelt időben és ez a figurán is tetten érhető.

Tovább
3 komment
2019. szeptember 25. 19:03 - Lord Picard

Jurassic World 3: A visszatérők

Magyar idő szerint ma reggel Colin Trevorrow rendező és a Universal Studios hivatalosan is bejelentette, Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is visszatérnek a Jurassic World harmadik részében, mint Alan Grant, Ellie Sattler és Ian Malcolm! Már egy ideje lehetett olvasni arról, hogy a régi és új filmek szereplői mennyire szeretnének együtt dolgozni, és most már ez nem fantáziálgatás, hanem tény.

back_2.jpg

Neill és Dern utoljára 2001-ben, Goldblum pedig a tavalyi, Bukott birodalom alcímet viselő Jurassic-kalandban játszották el utoljára ikonikus szerepeiket. A Jurassic World 3 pedig az első alkalom az 1993-as Jurassic Park óta, hogy együtt hárman szerepeljenek. A bejelentés szerint pedig nem röpke cameo-szerepeket, hanem "major role", azaz főbb szerep jut nekik! A bejelentés egy másik érdekességet is mutat: eddig a Jurassic-franchise végső részeként hivatkoztak a filmre, most viszont "csak" harmadik részként, lehetséges, hogy máris a 2021 utáni film(ek)en gondolkoznak? Ha eddig nem vártuk volna a filmet izgatottan, akkor most ez a bejelentés tett ennek ellenkezőjéről! 

Szólj hozzá!
2019. szeptember 24. 20:23 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Dual Attack Nasutoceratops

nasuto.jpg

A Battle at Big Rock címet viselő rövidfilmről legelőször a Mattel munkatársaitól értesülhettek a rajongók és hónapokkal a rövidfilm bemutatása előtt meg is jelent a két főszereplő dinoszaurusz játékfigurája. Szinte a rövidfilm premierjéhez időzítve, idehaza is megvásárolhatóvá vált a két figura, először jöjjön a Nasutoceratops figura bemutatása.

Tovább
Szólj hozzá!
2019. szeptember 19. 21:55 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Legacy John Hammond

hammond_2.jpg
A mai figura bemutató a Mattel egész termékkínálatának egyik legkülönlegesebb, legritkább darabja, amely méltó módon adózik a Jurassic Park atyja, John Hammond és az őt megformáló Lord Richard Attenborough emléke előtt.

Tovább
5 komment
2019. szeptember 17. 21:02 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Primal Attack - Az új figurák

primal.png

A tegnapi Battle at Big Rock rövidfilmet követően nem sokáig pihenhettek a rajongók, a mai nap folyamán a CollectJurassic és a JurassicOutpost oldalak közöltek le új termékfotókat a jövő évi Mattel Jurassic World játékvonal figuráiról. A tovább mögött tekinthetők meg az új figurák, némely esetben csomagolással együtt. 

Tovább
3 komment