2018. szeptember 24. 21:58 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Clementoni 104 db-os puzzle

puzzle.jpg

A Jurassic World: Bukott birodalom kapcsán a Universal, látva az előző rész hatalmas sikerét, a marketinget is felpörgette, és szerencsére idehaza is minden tekintetben nagyobb a termék dömping. Az olasz Clementoni is számos puzzle készlettel készült a legutóbbi kalandfilmre, és most ezek közül egyet van szerencsém be is mutatni.

Tovább
Szólj hozzá!
2018. szeptember 21. 23:17 - Lord Picard

Jurassic World: Bukott birodalom - Bontonfilm megjelenések

bontonfilm_3.jpg

A Jurassic World: Bukott birodalom történetét a remek mozis szereplését követően immáron hamarosan az otthonunkban is átélhetjük, hála a Bontonfilm Magyarországnak, amely ezúttal is elkényezteti a Jurassic-rajongókat! A tovább mögött a DVDNews bejegyzése alapján a magyar megjelenés specifikációi és a megjelenés dátuma is megtekinthető!

Tovább
2 komment
2018. szeptember 14. 23:02 - Lord Picard

Jurassic Newsworld - Bevételfigyelő #7 és Hírek

hetes.jpg

Az elmúlt időszakban kissé kevesebb új hír, információ látott napvilágot a Jurassic Park világából, ez azonban hamarosan megváltozik, hiszen jövő héttől az Egyesült Államokban már nem csak digitális formában, de fizikai valójában, DVD-n, Blu-ray-en és 4K UHD lemezen is megjelenik a Bukott birodalom. A bevételek alakulásáról és az elmúlt időszak híreiről a tovább mögött, többek között egy szomorú parkbezárásról, vagy a Mattel legdrágább, a filmmel kapcsolatos játékáról is ejtek pár szót.

Tovább
2 komment
2018. szeptember 01. 23:18 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Legacy szereplők

mattel_2.jpg

A Mattel szenzációs Jurassic World figurái szép számmal kaphatóak már itthon is, bár sietni is kell a megvételükkel, mert elég gyorsan el is fogynak a különlegesebb darabok. A mai bejegyzésemben viszont olyan figurák kerülnek bemutatásra, amelyek sajnos nálunk nem kaphatóak…

Tovább
8 komment
2018. augusztus 24. 21:57 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Maisie és a T. rex

maisie.jpg

A Jurassic World kapcsán a Mattel, nagyon helyesen, nem csak a dinoszaurusz figurák kiadására fektette a hangsúlyt, hanem az állatok egymáshoz és emberekhez viszonyított méreteinek bemutatása okán is az ember szereplőket is kiadták. A tovább mögött egy különleges figura várja bemutatását.

Tovább
18 komment
2018. július 28. 22:05 - Lord Picard

Jurassic Newsworld - Bukott birodalom: Házimozis kiadások

hazimozis.jpg

A Jurassic World: Bukott birodalom dinoszauruszai szeptemberben (az USA-ban) a mozivásznak után a házimozikat is beveszik: érkezik a film DVD, Blu-ray és 4k Ultra HD kiadása! A tovább mögött részletek az amerikai kiadásról, amely tartalma aligha tér el az európaitól!

Tovább
12 komment