2019. április 17. 23:54 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Mattel - Visszatekintés - Első rész

mattel_5.jpg

A napokban múlt egy éve, hogy hivatalosan is elkezdték árulni világszerte a Mattel-csoport Jurassic World játékfiguráit, termékeit. A jogokat még 2017 nyarán elnyerő nagyvállalat az elmúlt egy évben rengeteg, csaknem a korábbi filmekhez kiadott összes figurának számával megegyező mennyiségű figurát dobott piacra. Legújabb bejegyzéseimben, végre, összegzem a tavalyi évi megjelenéseket, illetve az eddig ismert, idei, Dino Rivals vonalról. Reméljük az elkövetkező év is ilyen termékeny lesz a Mattel részéről. A képes visszatekintés a tovább mögött veszi kezdetét.

Tovább
Szólj hozzá!
2019. április 09. 20:58 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: A Mattel 2019-es figuráiról

m2019.jpg

A new yorki Toy Fair óta sok új információ nem látott napvilágot a Mattel idei figuráiról, itthon a kisebb figuráknak továbbra sincs semmi jele, de a tovább mögött már lehet látni promóciós fotókat Owen raptorainak új figuráiról, az Indominus rex-ről, de először is, egy vadonatúj Brachiosaurus figura fotót is megtekinthető!

Tovább
2 komment
2019. április 06. 20:19 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Live Tour részletek

livetourb.jpg

Most, hogy a Jurassic World: Live Tour aréna show-ra már a szerencsés amerikai rajongók a jegyeiket is megvásárolhatják, nyílt napot tartott a show mögött álló csapat new york-i stúdiójában. A Jurassic Outpost szerkesztői is meghívást kaptak az eseményre, az ő bejegyzésük alapján, illetve a kiadott, hivatalos Making of… videó alapján ebben a bejegyzésben beleshetünk a kulisszák mögé, és remélhetőleg jövőre, akár mi magunk is jegyet válthatunk erre a fantasztikusnak ígérkező kalandra!

Tovább
Szólj hozzá!
2019. április 02. 09:00 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Matchbox kisautók

matchboxs_1.jpg

Mióta a Jurassic World (és Park) játékainak jogai a Mattel-hez kerültek, nem panaszkodhatnak a rajongók, az akciófigurákon túl a kisebb gyermekek számára az Imaginext termékcsaládon keresztül (ami elkerülte hazánkat) adtak ki játékokat, de a Mattel alá tartozó Matchbox is belehúzott, jókora termékpalettával jelentkeztek a filmekhez kapcsolódóan. A tovább mögött a tavalyi Legacy vonalon megjelent kisautók, új, immáron nemzetközi kiadásaiból mutatok be három kisautót, saját kézből, hazai boltból! 

Tovább
Szólj hozzá!
2019. március 26. 20:15 - Lord Picard

Jurassic World Live Tour – Hivatalos előzetes

Legutóbbi bejegyzésemben már beszámoltam arról, hogy mozgolódás látható a tavaly bejelentett Jurassic World Live Tour aréna show körül, és mára itt is egy előzetes a show-ról. Ez a jelenet valószínűleg csak egy szösszenet a teljes show-ból, de remek hangulatfokozó ez a kis ízelítő. Az amerikai rajongók pedig a mai nappal már meg is kezdhették a jegyfoglalást. 

Szólj hozzá!
2019. március 24. 22:31 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Hírek a Jurassic World-ből

newss_1.jpg

Az elmúlt hetekben kevés hír látott napvilágot a Jurassic Park és World filmek kapcsán, de mostanra összegyűlt egy csokorra a való. A tovább mögött a los angelesi Universal park megújult Jurassic World: The Ride-járól, a Live showról és egy rejtélyes Netflix tartalomról is szó esik!

Tovább
Szólj hozzá!
2019. március 05. 20:19 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Dino Rivals Parasaurolophus

para_3.jpg

Ha a Jurassic-filmek emblematikus dinoszauruszaira gondolunk, akkor a Tyrannosaurus rex és a Velociraptor jut eszünkbe először, de voltak más fajok is, amelyek az eddig elkészült mint az öt filmben szerepeltek. A mai bejegyzésem tárgya egy ilyen faj Mattel figurájának a bemutatása: a Parasaurolophus-szé.

Tovább
2 komment
2019. március 01. 19:38 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Az őszi figurákról

fall.jpg

A tegnapi nap folyamán a Collect Jurassic és a Jurassic Outpost oldalak megosztottak néhány képet a Mattel őszre tervezett, Dino Rivals figuráiról, amelyek között egy kivétellel csakis új fajokat üdvözölhetünk! Képek a tovább mögött.

Tovább
5 komment
2019. február 25. 19:01 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Jurassic World kisfilm

kisfilm.jpg

Idén augusztusban kerül a mozikba a Halálos iramban: Hobbs & Shaw, a népszerű akciófilm-sorozat első leágazásaként. Hogy a Universal stúdión kívül milyen releváns kapcsolat köti össze a Jurassic World-franchise-szal a filmet? A tovább mögött kiderül!

Tovább
2 komment