2022. március 31. 18:49 - Lord Picard

Jurassic World: Világuralom - Új, kínai plakát

Új, hivatalos plakát került bemutatásra a Jurassic World: Világuralom kapcsán, Blue-ról és Beta-ról, meglepő módon, Kínából:

Tovább
komment
2022. március 29. 20:31 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Scorpios Set with Kenji

Folytatom az itthon is megjelent Krétakori tábor szereplőket tartalmazó Mattel kiadások bemutatóját ezzel a lenyűgöző Scorpios Rex szettel, amelyhez egy pörgőgömb és Kenji figurája társul.

Tovább
komment
2022. március 23. 20:06 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Masszív kép- és információ áradat

A tegnapi és mai napon újabb nagy adag kép került ki, többnyire hivatalos úton. A Mattel hagyományos játékvonaláról most kevésbé, minden másról viszont rengeteg minden derül ki a tovább mögött.

Tovább
komment
2022. március 19. 20:02 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Darius & Yaz figurák

A Krétakori tábor már az 5. évadához közeledik, és most már biztosan kijelenthető, nemcsak a gyerekek, de a Jurassic-rajongók körében is nagy népszerűségnek örvend a széria, amellyel tovább mélyítették a franchise-t. Megannyi dinoszaurusz kapott jóval több szerepet, mint a filmekben - vagy…

Tovább
komment
2022. március 16. 19:34 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Kitchen Encounter Pack és más hírek

A hónap harmadik szerdáján meg is érkezett a Beyond the Gates legújabb epizódja, amelyben ismét egy Legacy Collection került rövid bemutatásra egy olyan szereplő figurájával akiről még sosem készült hivatalos játékfigura!

Tovább
komment
2022. március 14. 22:54 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Szenzációs szettek érkeznek hamarosan!

A mai napon frissült a Mattel által kiadott, a Jurassic World figurákhoz 2018 óta használt Jurassic World Facts alkalmazás, immáron a Világuralomra készülve, és nem csak az első wave figurái derültek ki, de szenzációs termékfotókon az eljövendő játékszettek is a hagyományos és Legacy vonalon…

Tovább
komment
2022. március 03. 19:54 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Világuralom - Hírek a könyvekről, társasjátékokról

Az első előzetes és a hivatalos Mattel és LEGO termékképek óta kevesebb az új hír a Jurassic World: Világuralom kapcsán, de az Amazon-nak is hála, néhány új könyvről már találhatunk borítófotókat, újdonságokat mutatva.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása