2022. január 31. 18:53 - Lord Picard

Jurassic World: Világuralom - Téli olimpia 2022 TV Spot #3

Ahogy az előre volt jelezve, a mai napon debütált a harmadik, a pekingi téli olimpia és a Jurassic World: Világuralom keresztpromóció új videója, részletek a tovább mögött!

Tovább
komment
2022. január 28. 19:50 - Lord Picard

Jurassic World: Világuralom - Téli olimpia 2022 TV Spot #2

A mai napon megosztásra került a Jurassic World: Világuralom és az NBC téli olimpiai közvetítés keresztpromóciójának második TV spotja, amelyban a háromszoros világbajnok műkorcsolyázót, Nathan Chen-t lepte meg egy Parasaurolophus csorda! Részletek a tovább mögött.

Tovább
komment
2022. január 27. 21:26 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Az új díszdobozokról és az új figurákról

A spanyol Doctor Collector két új fémdobozos díszdobozzal lepi meg a rajongókat, míg a Mattel új figuráiról is érkeztek újabb képek. Ahogy arra viszont számítani lehetett, az idei egyetlen Toy Fair kiállításon, Londonban, eléggé gyér a jelenlét a Jurassic-franchise kapcsán.

Tovább
komment
2022. január 21. 20:13 - Lord Picard

Jurassic World: Világuralom - Téli olimpia 2022 TV Spot #1

A 2022-es, pekingi téli olimpia a nyakunkon, és az amerikaiak számára megszakítás nélkül 1988 óta (de már előtte is néhány alkalommal) az NBC volt az otthona a játékoknak. Nincs ez most sem másképp, és mivel a tévécsatorna és a stúdió NBCUniversal néven egy konzorciumba tartoznak, így még ingyen is…

Tovább
komment
2022. január 19. 21:28 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Hammond Collection és egyéb állatfajták

Izgalmasan indult a mai nap, hiszen váratlanul visszatért a Target.com és a JurassicOutpost közös, figurabemutató sorozata, a Beyond the Gates, és rögtön egy a gyűjtők köreit felrázó, új figurasorozat indítását jelentették be, két figura bemutatásával. A tovább mögött láthatóak bővebben ők és a…

Tovább
komment
2022. január 17. 23:06 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Újabb fotók az új termékekről

Ahogy az várható volt, újabb, a Jurassic World: Világuralomhoz kapcsolódó termékfotók láttak napvilágot, ezúttal egy brazil és egy német oldalon, így szemrevételezhető a film egyik új "sztárja", a Pyroraptor is! 

Tovább
komment
2022. január 10. 20:23 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Világuralom - Az első, hivatalos merch fotók

Ahogyan az várható volt, megjelentek az első, hivatalos Jurassic World: Világuralom merchandising termékekről az első fotók, és a film bemutatásáig (de azon túl is) továbbiak várhatóak. Elsőként két STEM oktatókészletről és egy táskagyártó termékeiről hullt le a lepel.

Tovább
komment
2022. január 07. 21:00 - Lord Picard

Jurassic World: Világuralom - Újabb hivatalos kép

A 2022-es esztendő sok izgalmat tartogat a Jurassic-rajongók számára, hiszen június 9-én érkezik a hatodik mozifilm, a Jurassic World: Világuralom, de folytatódik még a Krétakori tábor is a negyedik évad után - és mindkettőhöz nagy mennyiségű merchandising termékre számíthatunk. A Universal…

Tovább
komment
süti beállítások módosítása