2022. június 23. 19:48 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Krétakori tábor - 5. évad - Itt a második előzetes!

five5trailer.jpg

A mai napon debütált a Netflix animációs sorozatának, a Jurassic World: Krétakori tábor utolsó, ötödik évadának második előzetese, ami már többet mutat az előzőnél, de a bevezető a korábbi évadokból is szemezget, így azért túl sokat sem mutat. 

Annyi bizonyos, a készítők és Colin Trevorrow ígérete szerint konkrétan kapcsolódni fog az ötödik évad a mozikban futó Világuralommal, ez pedig valószínűleg az előző évadban is már előkerülő, a dinoszauruszok agyműködését kontrolláló eszközön keresztül fog megtörténni, hőseinknek pedig megint csak gyakran kell menekülniük majd, de nem csak Kenji apja elől.

A rejtélyes szigetre az előző etap végén betoppanó Daniel Kon ugyanis nem is feltétlenül a fia miatt érkezett a szigetre: számos dinoszauruszt helyeznek át Isla Nublar-ról az új helyszínre, köztük Toro-t, a Carnotaurus-szt, Limbo-t a Baryonyx-szet, és persze a közönségkedvenc Ankylosaurus, Bumpy is visszatér az utolsó évadban.

Mellettük pedig továbbra is a szigeten van az előző évadból, (és persze a Jurassic Park ///-ból) visszatérő Spinosaurus, a két T. rex, anya és lánya: Nagy Hami és Kis Hami, de a Dilophosaurus-szok és a két hibrid növényevő, Lázadó és Tünder, azaz a Spinoceratops kölykök, de aligha veszítenék pénzt, ha arra fogadnék, hogy visszatér Pierce is, a Kentrosaurus és Petárda, a kölyök Brachiosaurus.

És teljesen váratlanul, egy új felbukkan is a Jurassic-franchise történetében: a Plesiosaurus?!

plesio.jpg
A tengeri őshüllőről már a Mattel is előszeretettel adott ki figurákat, most majd eldől, hogy azok mennyire voltak pontosak, vagy egyáltalán, valóban ez az ősállat bukkan-e fel az évadban (ahhoz ugyanis, én legalábbis, rövidnek találom a nyakát).

image.jpeg

Az izgalmas kalandokat ígérő utolsó évad július 21-én debütál a Netflix-en!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8117865333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gregar 2022.06.24. 22:15:04

Nekem a 4. évad nagy csalódás volt. Nagyon sajnáltam, hogy nem az Öt Halál valamelyikén kötöttek ki a gyerekek, és a robotos-chipes-műbiomos vonal nekem nem igazán érződött Jurassicnak. Igazából a Világuralom sáskás sztoriszála sem az, de az legalább crichtoni valamennyire. Nem lógott ki. A robotok meg drónok picit igen.

Viszont nagyon meglepődtem, hogy előkerült a filmben az agykontroll chip, úgyhogy kíváncsian várom, hogy kötik még össze a kettőt.

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2022.06.25. 22:37:33

@Gregar: Azt végülis nem tudjuk, hogy ez a sziget milyen sziget, simán lehet, hogy az Öt Halál egyike, bár azt azért talán már egy fél mondat erejéig megemlítették volna...

A biomok még hagyján, meg a chip, engem csak a robotok, főleg a Brad-X-ek borítottak ki, az nagyon infantilis cucc, remélem az 5. évadban nem gyakran látjuk őket.

Gregar 2022.06.27. 19:27:04

@Lord Picard: Jajj, a Brad-X-eket már el is felejtettem... Jajj. :D
süti beállítások módosítása