2022. április 18. 19:14 - Lord Picard

Jurassic World: Krétakori tábor - 5. évad - Az első előzetes

A mai napon, egy rövidke előzetessel jelentette be a Netflix a Krétakori tábor 5. és egyben utolsó évadának premierdátumát: 2022. július 21. Az előzetesből kiragadott képkockákkal és spekulációkkal a tovább mögött jelentkezem.

Habár voltak olyan rajongói vágyálmok, hogy talán tovább folytatódik az animációs sorozat, a nagy siker okán remélhetőleg a későbbiekben is láthatunk még akár a Netflix kínálatában további új tartalmakat. 

A befejező évad ott veszi fel a történet fonalát, ahol letették decemberben: az ismeretlen szigeten megjelent Kenji apja és vele együtt a Mantah Corp. zsoldosai és a jelek szerint a dinoszauruszok elszállítására készülnek.

A kedvcsinálóban felbukkan az a Barbasol borotvahabos flakon is, amely a Jurassic Park-ban maradt hátra, valószínűleg ez is lesz az egyik közvetlen összekötő kapocs az 5. évad és a több, mint egy hónappal előtte debütáló Jurassic World: Világuralom között és talán Isla Nublar-ra is visszatérünk a sorozatban.

Az új évadban természetesen a dinoszauruszok sem szorulnak a háttérben, ismét láthatunk Dilophosaurus-szokat, T. rex-szet, Carnotaurus-szt, Baryonyx-szet és a Spinosaurus-szról sem feledkeztek meg. Alighanem többet fogunk tudni a Mantah Corp.-ról már a mozifilm után, miután korábban a sorozaton mellett producerként álló Colin Trevorrow is megerősítette, az új évad összeköti a sorozatot a hatodik Jurassic-filmmel. 

vlcsnap-2022-04-18-18h56m28s037.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr2617810671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása