2022. április 17. 19:43 - Lord Picard

Jurassic World: VIláguralom - Új TV spot

Tegnap este, az NBA rájátszás első meccsének idején jelent meg az ESPN sportcsatornán az épp tegnap a 75. születésnapját ünneplő NBA-legenda, Kareem Abdul-Jabbar-ral készült Jurassic World: Világuralom reklám került bemutatásra, amelyben Blue és Jeff Goldblum is felbukkant. A mérkőzés egyik szünetében pedig teljesen váratlanul egy vadonatúj TV spot került adásba a filmből, ez tekinthető meg itt:

Az új spot lenyűgöző, új jelenetsorral kezdődik, Owen két nagy ragadozó közé keveredik, a Carnotaurus és az Allosaurus is egészen gyönyörű, és egészen cuki az Owen hátán pihengető Beta is. Sajnos a felvételből a Universal Pictures hivatalosan nem adott ki videót, így igazán szép, nagy felbontásban sem érhető még el. Remélhetőleg erre sem kell sokat várnunk, sőt, a második előzetes előfutára lehet a fél perces videó. Az ESPN számára készült videó pedig itt tekinthető meg:


A Mattel figurákra kiszabott embargó pedig a mai napon járt el, remélhetőleg hamarosan idehaza is széles választékban lesznek elérhetőek az új figurák.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr2317810081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kibernetika 2022.04.20. 00:13:32

Egyébként ha jól láttam, 146 perces a Világuralom játékideje, vagyis ez lesz az eddigi leghosszabb játékidejű jurassic-film :D.
süti beállítások módosítása