2022. január 28. 19:50 - Lord Picard

Jurassic World: Világuralom - Téli olimpia 2022 TV Spot #2

A mai napon megosztásra került a Jurassic World: Világuralom és az NBC téli olimpiai közvetítés keresztpromóciójának második TV spotja, amelyban a háromszoros világbajnok műkorcsolyázót, Nathan Chen-t lepte meg egy Parasaurolophus csorda!

Részletek a tovább mögött.

Sajnos egyelőre HD minőségben még nem érhető el a videó, amelyet az éremesélyes korcsolyázó osztott meg saját instagram oldalán először, de azért legalább már mozgásban látható a kicsit újragondolt Parasaurolophus:

Természetesen, ahogy az előző videónál, úgy most sem a filmekben tapasztalt legmagasabb minőségű a CGI, hiszen alapvetően csak egy reklámról van szó - amelyeket egyébként folyamatosan sugároz az NBC csatorna, ezáltal pedig rengeteg tévénéző találkozhat most már a két spot-tal USA-szerte, nagyobb hírverést keltve a film iránt.

Lenyűgöző a csorda vezérállata, izgalmas, eddig sosem látott színek és rajzolatok láthatók rajta, annyira nem is hangsúlyos az újragondolt fejforma, mint sokan gondoltál, mivel az eddigihez képest kicsit változtattak rajta.

Az NBC Universal múltheti sajtóközleménye tehát nem volt épp pontos, hiszen ott január 31-e szerepelt a második reklám megjelenésének időpontjaként, kíváncsi leszek, 31-én kapunk e valamit, mert még legalább egy snowboardos olimpikonnal készült TV spot, de addig is kicsit csillapodik a rajongók éhsége, hogy aztán február 13-án este (magyar idő szerint Valentin nap hajnalán) debütáljon az első, konkrétan a filmből készült teaser. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr2316882404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása