2022. január 21. 20:13 - Lord Picard

Jurassic World: Világuralom - Téli olimpia 2022 TV Spot #1

A 2022-es, pekingi téli olimpia a nyakunkon, és az amerikaiak számára megszakítás nélkül 1988 óta (de már előtte is néhány alkalommal) az NBC volt az otthona a játékoknak. Nincs ez most sem másképp, és mivel a tévécsatorna és a stúdió NBCUniversal néven egy konzorciumba tartoznak, így még ingyen is promózható a Jurassic World: Világuralom. Ennek az együttműködésnek az első szelete az alábbi TV Spot, a tovább mögött pedig a részletek.

Mikaela Shiffrin, olimpiai- és világbajnok alpesi síző felkészülését a pekingi játékokra igencsak "veszélyes" körülmények között, Blue és Rexy társaságában töltötte. 

 A jópofa, igényesen animált kedvcsináló természetesen nem a filmből származik, azt a csatorna és a film keresztpromóciója kapcsán készítették, a dinoszauruszokért az ILM szakemberei voltak felelősek. Mikaela Shiffrin pedig így élte meg az élményt:

vlcsnap-2022-01-21-18h06m28s924.png

"Mindannyian úgy nőttünk fel, hogy ámulatba ejtettek minket a Jurassic World filmekben szereplő hihetetlen dinoszauruszok, így most hirtelen beléphettünk ezeknek a filmeknek a világába, és kapcsolatba léphettünk Blue-val, izgalmas és felejthetetlen volt."

vlcsnap-2022-01-21-18h06m53s469.png

Az Egyesült Államok számára két olimpiai aranyat nyerő síző csak egyike, aki "találkozhatott" a dinoszauruszokkal, a snowboard-os Shaun White-al és a műkorcsolyázó Nathan Chen-nel is készült 1-1 spot, az egyiket a hírek szerint január 31-én, egy másikat pedig február 3-án majd utána február 4-én mutatják be. Ezek a kis kedvcsinálók szolgálnak előételül a nagy dobásra: a február 13-án (magyar idő szerint 14-én hajnalban) megrendezésre kerülő - és szintén az NBC-n közvetített - Super Bowl LVI döntőn debütál az első, teljes értékű filmelőzetes is!

"Ez egy rendkívüli év az NBC Sports számára, mivel idén februárban mi közvetítjük a téli olimpiát és a Super Bowl-t a közönség számára országszerte." mondta el Jenny Storms, az NBCUniversal szórakoztatásért és sportért felelős vezérigazgatója a People magazinnak. "A médiaesemények Haley-üstököse példátlan lehetőséget ad számunkra, hogy elérjük, lekössük és elbűvöljük a fogyasztókat, úgy mint még soha. Ezt új szintre emeljük azáltal, hogy a Universal-os barátainkkal együttműködünk az idei év legnagyobb filmes eseménye, a Jurassic World: Világuralom kapcsán. Az olimpiai sportolóinkkal közösen létrehozott spotok lenyűgözőek, innovatívak és izgalmasak." 

vlcsnap-2022-01-21-18h07m02s236.png
Az általam is oly nagyon hiányolt hype tehát beindult, amelynek csúcspontja a film június 9-i premierje lesz! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3616820664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása