2021. december 17. 19:41 - Lord Picard

Jurassic World: Világuralom - Újabb képek, éledező marketing!

parak_1.jpg

A héten az Entertainment Weekly magazin és Colin Tevorrow is megosztott egy-egy képet a fél év múlva érkező Jurassic World: Világuralom kapcsán. Mindkét képen egy-egy Parasaurolophus látható, ezt a rendező is megerősítette, további részletek a kattintás után.

Colin Trevorrow-tól pedig azért is vártak megerősítést a rajongók, mert a képek alapján felmerült a Parasaurolophus egy rokonának, a Charonosaurus-sznak a neve is, hiszen az állat fejformája sokakat emlékeztetett rá és az eddigi filmekben egységes volt a Para-k ábrázolása, ezúttal azonban némileg módosítottak a fejformán. 

twitter_2.jpg

A kisebb dudort leszámítva azonban véleményem szerint gyönyörűre sikeredett mindkét dinoszaurusz, merthogy jól látható, hogy két különböző állatról van szó.

eweekly.jpg

Az Owen Grady (Chris Pratt) által befogott példány CGI lehet, de a Trevorrow által közzétett képen, amely mellé megjegyezte, hogy "ezúttal igazi (példányokkal) is dolgoztunk" már egy pompásan kidolgozott animatronikus példány látható.

A mostanában közzé tett képek alapján pedig reménykedhetünk abban, hogy esetleg még idén kaphatunk egy előzetest is a filmhez - habár egyes források szerint csak februárban érkezhet a várva várt kedvcsináló, mindenesetre a marketing gépezet már beindult...

Ennek egyik jeles példája, hogy az egyik nagy, moziknak szánt marketingtermékeket gyártó cég már listázta is számos, a Világuralomhoz kapcsolódó termékét. Egyelőre úgy fest, négyféle topper készül a filmhez: a Giganotosaurus és az egyik Blue figura új darab lesz, viszont a másik változat és a T. rex figurája ugyanolyannak tűnnek, mint amelyeket már 2015-ben is kiadtak - esetleg a festéssel újíthatnak rajtuk.

260535821_587064469181284_5581129902487035940_n.jpg

A popcorn tartó vödrök viszont már teljes mértékben a filmhez készültek, máris négyféle változat ismert. Az első változat egy szokványos, erdős amerikai útszakaszt és Rexy egy részlete látható:

rexy_22.jpg

De nem ez lesz az egyetlen darab, amelyen a Jurassic Park-ban is látott Tyrannosaurus rex felbukkan:

rexy2_12.jpg

Természetesen az Előszóban is látott Giganotosaurus-szról sem feledkeznek meg, ám az ott látott megjelenéséhez képest jóval sötétebb színű az állat mintázata, csakúgy mint a topperen:

giganoto.jpg

A rajongók viszont alighanem ennek a design-nak örülnek a legjobban:

dilop.jpg

A Dilophosaurus-szt ugyanis az 1993-as film óta a két hete debütált Krétakori tábor 4. évadáig nem láthattuk, a jelek szerint viszont most már végre filmen is visszatér mindenki kedvenc köpködője, némileg új mintázattal.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr216786648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PikeB 2021.12.18. 08:49:07

Azok a popcornos vödrök nagyon jól néznek ki, pláne a dilophosauruszos. :)
süti beállítások módosítása