2021. november 05. 19:13 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Hírcsemege #17 - 4. évad: Új képek, hírek

season4.jpg

A Universal nem viszi túlzásba a marketinget: a nyári, IMAX preview óta a Jurassic World: Világuralom körül nagy a csend, de a Krétakori tábor 4. évada kapcsán sem halmoznak el minket információkkal, mindeddig csupán egy teaser-t kaptunk az egy hónap múlva érkező évadhoz. Ezért is vicces, hogy a sorozat Netflix adatlapjára viszont olyan fejlécek kerültek ki, amelyek fontos, új információkat lepleznek le az évaddal kapcsolatban. Részletek a tovább mögött!

A teaser is már lerántotta a leplet az új évad szlogenjéről: Egy új sziget vár. A rajongók egyértelműen Isla Sorna szigetét várják, habár a Jurassic World filmekhez kapcsolódó vírus-marketinges oldalak szerint már nincs élő állat a szigeten. Könnyen lehet, hogy kiderül, erről hazudott az InGen, vagy akár egy valóban új, eddig nem ismert szigetre hajóznak a tinik. Bárhogy is legyen, egy régi visszatérővel mindenképp találkoznak, a Spinosaurus-szal:

fdck6_gxeawyog8.jpg

A Jurassic Park /// óta, vagyis kereken 20 éve nem láthattunk Spinosaurus-szt a Jurassic-franchise-ban, így sokan régóta várják már a faj újbóli felbukkanását, és december 3. már nincs messze ehhez! A képen még több, a Mantah Corp. kapcsán szóba került drón valamint egy kutyára emlékeztető robot is felbukkan: úgy fest Darius-szék a tilosban járnak!

Nem ez az egyetlen új kép, amint az alábbi képen látható: egy új faj, a Kentrosaurus is tiszteletét teszi az évadban, ráadásul egy T. rex-szel kerül szembe, és a jelek szerint a ragadozó csúnyán megsínyli majd a találkozást:

s4.png

Amely természetesen nem azonos az Isla Nublar-on élő Rexy-vel, a színek alapján valószínűleg a Mattel ezt a példányt fogja jövőre figura formában, új színpalettával megjeleníteni. Az alábbi fotón valószínűleg még az összecsapás előtt láthatjuk a feleket:

251749264_2031956043636229_3108330725561391492_n.jpg

Ugyancsak a napokban lepleződött le a 4. évad könyvváltozatának a borítója, amelyen nem csak a fentebbi kép mutatkozott be, de a kollázs közepén a szereplőkre a Spinosaurus árnyéka vetül!

fdx6h4dweaehjje_1.jpg

Napok óta kering a Jurassic-közösségben az alábbi látványterv is, amely a Jurassic World: Világuralomban felbukkanó Pyroraptor-ról készült - bár azt nem tudjuk, hogy ez csak egy volt a több látványtervből vagy a filmben is ebben a formában találkozunk a tollas dinoszaurusszal:

fdpemwgxoai0r_a_1.jpg

Egyelőre ennyi csak, mi tudható, új előzetesekről érdemben nincs információ, de azért a Krétakori tábor kapcsán számíthatunk némi mozgókép-anyagra még ebben a hónapban.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr2016747294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KyloRen22 2021.11.06. 09:56:09

Hú..már nagyon várom! Viszont azt nem értem, hogy miért nem adtak még ki előzetest. Azt hittem tegnap megkapjuk azt is....

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2021.11.06. 19:03:39

@KyloRen22: Ezt a minimál marketinget én se értem és nem is nagyon örülök neki, pláne így, hogy egy egyszerű borítóképpel a legnagyobb meglepetést ilyen simán ellőtték - a Scorpiost legalább rejtegették. Remélem a Világuralomnál nem ez lesz, hogy még májusban is várjuk az első érdemi előzetest...
süti beállítások módosítása