2020. június 26. 19:34 - Lord Picard

Jurassic World: Dominion - Egy visszatérő gazember

Egy váratlan bejelentés, a Jurassic World: Dominion népes színészgárdája újabb visszatérővel bővült, legalábbis ami a karaktereket illeti: visszatér Lewis Dodgson! Dodgson, Dodgson, itt van Dodgson! 

Tovább
komment
2020. június 22. 20:16 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: További újdonságok a Mattel-től

Az elmúlt héten további új Mattel figurák termékfotók, vásárlói fotók láttak napvilágot, úgy fest az Egyesült Államokban a korábbi menetrendet követve jönnek az új figurák, és egy már befejezettnek tűnt alsorozat is új impulzust kapott.

Tovább
komment
2020. június 15. 20:28 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Jurassic World: Dominion - Az újrakezdés küszöbén

Hosszú hiátus után körvonalazódni látszik, mikor és hogyan folytatódhat a Jurassic World: Dominion forgatása az Egyesült Királyságban – ezek egy része még csak találgatás, de sajnos van realitása is. Részletek az újrakezdésről a tovább mögött:

Tovább
komment
2020. június 11. 23:11 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Savage Strike Velociraptor Charlie

Amikor 2018-ban a Mattel kiadta az első, Jurassic World: Bukott birodalomhoz kapcsolódó játékfiguráit, lehetett számítani arra, hogy a közvetlen előzményhez illetve a Jurassic Park-hoz tartozó dinoszauruszok is idővel megjelennek a kínálatban. Tavaly jelent meg először Charlie, a Velociraptor…

Tovább
komment
2020. június 02. 20:31 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Mattel - Az új figurákról

Úgy fest, a világjárvány miatti leállások, kijárási korlátozások Európa-szerte lassan enyhítésre, feloldásra kerülnek, és úgy tűnik, a Mattel-nél is újabb figurákkal folytatják a Jurassic World-játékfigurák sorát már a nyár folyamán. A legújabb Amber Collection figurapárost pedig most már meg is…

Tovább
komment
süti beállítások módosítása