2020. december 30. 21:06 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Kiadványbemutató - Lego Jurassic World magazin - A 3. szám

3szam.jpg

A nyáron végre itthon is bemutatásra került a Nickelodeon-on a 2019-es Lego Jurassic World: A Nublar-sziget legendája c. animációs sorozat. Ezt megelőzendő, márciusban jelent meg a sorozathoz kapcsolódó matricás album és a Lego Jurassic World magazin első száma is, amelyet fél évvel később követett a második szám és, a 2020-as évet zárandó, már kapható a magazin 3. száma is!

Az augusztus végén megjelent második számot bemutató bejegyzésemben is említettem, hogy nem volt előzetes a 3. lapszám megjelenési idejéről és tartalmáról, de negyedév elteltével szerencsére megérkezett a folytatás.

000_2.jpg

A Lego magazinok hagyományaihoz híven egy kisebb készlettel is megörvendeztetik az olvasót, az első számhoz egy miniatűr T. rex, a másodikhoz egy laborrészlet egy kis raptorral együtt került kiadásra. A harmadik szám az elsőhöz hasonlatosan egy miniatűr dinoszauruszt tartalmaz: egy Stegosaurus figurával örvendezteti meg a vásárlókat.

 

Az előző két Lego Jurassic World magazinhoz hasonlóan nem változott az újság felépítése: a legtöbb lapon képregény szórakoztatja az olvasókat, de fejtörők, rejtvények is várják a rajongókat a 36 oldalas magazinban.

Ami viszont változott, az az, hogy ezúttal nincs hivatalos Lego Jurassic World készletet bemutató cikk az újságban, ezt személy szerint nagyon sajnálom, de szerencsére a kétoldalas plakátot nem spórolták ki, ismét sikerült szép darabokat választani, ráadásul szokás szerint teljesen magyarítva:

poster_1.jpgA középen található plakát

poster2.jpgÉs a másik oldala egy szerkesztett képen összerakva

A magazinhoz mellékeltek egy csomag Lego Jurassic World matrica és egy csomag Lego Ninjago matricákat, így mindkét album gyűjtői számára is tartogathat új matricákat a lap.

A külön zacskóba 64 darab elem várja, hogy összeállításra kerüljön, és egy különösen jól megcsinált Stegosaurus a jutalma az olvasónak.

A kis Stegosaurus figurája személy szerint, jobban tetszik, mint a T. rex tetszett, és érdekesség, de sehol máshol nem jelent még meg eddig, ezzel a melléklettel a magazin! Az első alkalommal még 2018-ban, Németországban jelent meg a magazin, ezt követte az angol, a belga, a lengyel változat is, de a legtöbb országban eltér a számok és a mellékletek sorrendje, ezt a Stegosaurus például csak 2021 januárjában kaparinthatják meg az angol olvasók, jócskán utánunk. 

Az előző lapszámnál nem lehetett tudni, lesz-e folytatás, de most nem hagyják az olvasókat kétségek között, a 4. lapszámot 2021. március 12-től kereshetjük az újságárusoknál, egy újabb laborkészlettel és egy újabb kölyök Velociraptorral, valamint Dr. Henry Wu minifigurájával, itthon ez lesz az első lapszám, amihez emberkarakter is jár.

marcz.jpg

Ráadásul dr. Wu mellékletről sem tudok más országokból, érdemes lesz tehát keresni a 4. lapszámot márciusban!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8616364710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása