2020. november 03. 20:44 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Snap Squad Blue & Bumpy

snaps.jpg

A mai termékbemutató különlegességét ezúttal az adja, hogy egyszerre két figurát van szerencsém bemutatni egy fantasztikus barátom jóvoltából: Blue és Bumpy Snap Squad-változatát, azaz egy újabb Mattel-es játékvonal kerül terítékre.

A Mattel a hagyományos, többnyire egymáshoz méretarányos játékvonalára helyezte a hangsúlyt a Jurassic World franchise kapcsán eddig, de azért az 1:18-as méretaránytól eltérő nagyságú figurák is megjelentek azóta: a Super Colossal dinoszauruszok mellett tojásból kikelő, Hatch ’N Play dinoszaurusz bébik is kaphatóak, és tavaly egy új sorozatot is indítottak: ez a Snap Squad.

A „csattanós osztag” fantázianév alatt különösebb logika nélkül, sorra kezdtek el megjelenni a Jurassic-filmek klasszikus ragadozói (T. rex, Velociraptor, Indominus rex, Indoraptor, Dilophosaurus), eddig csupán a Triceratops , a Stygimoloch és a Parasaurolophus, és persze Bumpy, a kölyök Ankylosaurus kapott figurát a „vegaszauruszok” közül.

Jelen bejegyzésben az első hullámos Blue, a Velociraptor és a Camp Cretaceous alá tartozó Bumpy-t mutatom be.

Blue esetében az alap csomagolás a fekete és a narancssárga-vörös színárnyalataival rendelkezik, viszont kétféle kiszerelésben is kapható, idehaza az alábbi, fektetett hátlapot részesítették előnyben, de máshol kaphatóak álló változatú csomagolások is az első vonalban megjelent dinoszauruszokhoz (fentebb látható példa rá). 

Bumpy már a Krétakori tábort idéző csomagolást kapott, hiszen a kölyök Ankylosaurus-szt is itt ismerhettük meg.

A Velociraptor még egy matt, hagyományos festést kapott, cukin eltúlzott fejmérettel és kis testtel, de például az olyan részletek, hogy milyen módon helyezkednek el a kék csíkok az oldalán, még mindig jól reprezentálva vannak a Mattel által.

Bumpy viszont az egész, táboros játékvonalat meghatározó, metálos, fényesített festést kapott, a testéhez képest kevésbé túlzó, de barátságos fejszerkezettel, ráadásul még az Attack Pack változatnál is szembetűnőbbek a szemek feletti szarvak közti különbségek.

snapek.jpg

A Snap Squad sorozat legfőbb jellemzője (és névadó ötlete) viszont a pár éve már hódító Fingerlings figurák egyfajta változata: a kis figurák nem egy ujjat ölelnek körbe, annál "erőszakosabbak": az ujjvégre harapva kapaszkodnak meg, testrészeik pedig esetlenül – és bájosan csüngenek alá.

Elég erősen zár a kis dinók állkapcsa, fogaik így azért tudnak nyomot is hagyni, így viszont vígan lehet őket rázogatni is. 

Érdekes módon ezeket a figurákat nem találjuk meg az online játékboltok kínálatában: itthon szokatlan módon főképp a Tesco a legfőbb lelőhelyük, de a Müller termékkínálatában is fel-felbukkannak a nagyon jópofa kis jószágok. 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9016273000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása