2020. október 09. 17:58 - Lord Picard

Jurassic World: Krétakori tábor - Hivatalos előzetes 2. évad 2021-ben!

masodikevad_2.jpgA Jurassic-rajongókat elszomorította pár napja a bejelentés, miszerint egy évet csúszik a Jurassic World: Világuralom bemutatása, viszont egy friss előzetes lelket önthet a rajongókba: megérkezett a Krétakori tábor 2. évadának első, teaser előzetese! Részletek a tovább mögött...

A Jurassic World: Krétakori tábor első évada mind a rajongók körében, mind a kritikusok körében nagy sikert aratott. A kritikákat gyűjtő és összegző RottenTomatoes.com oldalon 73%-on áll a sorozat első évadának megítélése, és a nyolc epizód nyitva hagyott befejezése, és számos más nyom után egyértelmű volt a folytatás is, habár eddig hivatalosan a Netflix nem kommunikálta a 2. évados berendelést, megtették ezt most a fentebbi teaser előzetessel.

A kaland ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt: hőseink nem érték el időben az evakuációra küldött kompokat, így a szigeten rekedtek dinoszauruszokkal körülvéve. Az első etapban az Indominus rex majd Toro, a Carnotaurus fenyegette a gyerekeket, most már viszont egyetlen domináns ragadozó maradt a szigeten: Rexy, a Tyrannosaurus rex:

Nem ő jelenti viszont az egyetlen veszélyt, az előzetesben végre láthattunk egy Baryonyx-szet is. A Mattel-nek hála már jó ideje tudtuk, hogy három különböző Baryo is jelen lesz a sorozatban: valószínűleg Chaos bukkant fel most, mivel az ő mintázata, színei egyeznek a Bukott birodalomban látottra, de rajta kívül felbukkan majd még Limbo és Grim is a történetben.

chaos.jpg

És ugyan, egy csak Amerikában kapható, játékszettben szerepelt már a sorozathoz kapcsolódó játékok sorozatában a Ceratosaurus Blue-val és valószínűleg Charlie-val, nem gondoltam volna rá komolyabban, hogy feltűnik ez a faj is, pedig mint láthattuk, felfog:

cerato.jpg 
A jövőre 20 éves Jurassic Park /// óta nem láthattunk Ceratosaurus-szt a Jurassic-univerzumban.

Rajtuk kívül Compsognathus-szok (hagyományos zöld és eddig sosem látott, barna árnyalatban is), Sinoceratops-szok és Ankylosaurus-szok is szerepelnek a képsorokon, és egész biztosan viszontláthatjuk még Blue-t is, ahogyan természetesen a rajongók új kis kedvencét, Bumpy-t is:

bumpy.jpg
A rövidke ízelítő alapján a dinoszauruszok még lenyűgözőbbek lesznek, és izgalomban sem lesz hiány. A túlélés új korszaka valamikor 2021-ben veszi kezdetét a Netflix műsorán.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4916233664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2020.10.10. 19:08:38

"izgalomban sem lesz hiányás." Uhh, az mégis mi?
Utsó képkockán az biza Ben keze lesz. Várható volt, de örülök.

Anak 2020.10.11. 13:41:33

Off: A bestmarkt oldalán elérhető jónéhány dínó: Sinoceratops, Toro, Edmontosaurus, Brachiosaurus, illetve az a T-rex amelyiket Lord Pickard kinézte már magának. A Sino a játéknet.hu-n is van, akcióban.

Anak 2020.10.11. 17:13:16

Na, milyen jó, hogy átvetted tőlem a Ceratosaurust, most már duplán filmes lesz ő is.

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2020.10.11. 18:46:41

@Anak: Uhh, ez csúnya volt, javítottam is, köszi! :) Igen, az kétségtelenül Ben keze.

Végre érkeznek a figurák, és én is már betáraztam néhányat, de most a friss hírek, mint mindig, elsőbbséget élveznek, jövő héten viszont végre új figurát tudok bemutatni én is a blogon.

Igen, bár ugye biztosan az új figura festéséhez fog jobban hasonlítani a Cerato a sorozatban, örülök, hogy ismét kap szerepet.

Anak 2020.10.11. 21:10:10

Valahogy az az érzésem, hogy a Sinoceratops lesz a következő bemutatott figura a blogon.
Annyira csábít, hogy beszerezzem én is és az Edmonto is épp elérhető...hm...lehet elgyengülök.

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2020.10.12. 18:50:37

@Anak: Az eddigiek alapján lenyűgöző az a figura, az Edmontosaurus úgy szintén, érdemes lesz a héten is követni a bejegyzéseimet, mert az őszi "InGen szüretakcióm" sikeres volt :)
süti beállítások módosítása