2020. április 22. 20:43 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Jurassic World: Aftermath - Új játék?

aftermath.jpg

A hazai szaksajtó is már hírül adta a JurassicOutpost felfedezését: egy hete a Universal új védjegyet jegyeztetett be, Jurassic World: Aftermath címen. Azt egyelőre nem tudni, a tervezett játék milyen platformon érkezhet, és azt sem, mikor.

A védjegy regisztrálása során megadott kulcsszavak alapján ezen termékkörök közül egy vagy több platformon is megjelenhet a titokzatos játék:

The description provided to the USPTO for JURASSIC WORLD AFTERMATH is Recorded interactive multi-media software for playing games; downloadable interactive multi-media software for playing games; downloadable software in the nature of a mobile application for playing games and accessing entertainment content for use with computers, portable handheld digital electronic communication devices, mobile devices, wired and wireless communication devices, and video game consoles; recorded computer game software for wireless and electronic mobile devices, mobile phones, hand-held electronic devices, and video game consoles; downloadable computer game software for wireless and electronic mobile devices, mobile phones, hand-held electronic devices, and video game consoles; computer game discs; video game discs; wireless communication devices and wireless communication systems comprised of computer hardware and recorded software for the transmission of audio, voice, and images; recorded computer virtual reality game software; downloadable virtual reality game software.

Ezek alapján lehet szó mobiltelefonos, számítógépes vagy konzolos játékról, de VR játék sem kizárt. A címen kívül egyelőre másról nem is tudni, fejlesztőcégről sem, A cím mindenesetre beszédes, hiszen ez alapján tudható, hogy nem a Jurassic Park, hanem a Jurassic World utáni időkben fogunk járni (hogy a 2015-ös film vagy a Bukott birodalom utáni időkben, az még talány), hiszen az Aftermath jelentése is az, hogy utóhatás

A törölt játékról kiszivárgott modellek

Korábban, még 2016-ban is egy új videójáték híre tartotta lázba a rajongókat, ez volt a Jurassic World: Survivor. A hírek szerint az ARK mintájára készülő játékban online kergetőzhettünk volna dinoszauruszokkal és más játékosokkal együtt Isla Nublar-on, de a fejlesztés korai szakaszában törölte a Universal a játékot, amely az azóta megszűnt Cryptic Studios Seattle-nél készült volna.

A Jurassic World: Evolution két éve jelent meg: nagy sikert aratott a rajongók körében a parképítős játék, ahogy elődje, a Jurassic Park: Operation Genesis is. A kettő között készült a Jurassic Park: The Game, amely még az előző konzolgenerációra és asztali gépekre készült "point-and-click" kalandjáték volt, de kevésbé kavarta fel az állóvizet, és erősen kötött is volt a játékmenet.

1tres.jpg
Így az 1998-ban megjelent Trespasser óta várnak a rajongók egy igazi, nyílt világú akciójátékra, talán az Aftermath végre megadja a rajongóknak a régóta várt kalandot. Megjelenésről és további hírekről természetesen a blog is beszámol a későbbiekben. 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4515632638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2020.04.25. 22:19:04

Ha már játékok, tudsz valami infóval szolgálni az idei figura megjelenésekről kishazánkban? Láttál már valahol valamit? Vagy tavalyi elmaradásokat?

Anak 2020.04.26. 08:14:02

A mai nap kiszivárogtak az idei LEGO Jurassic World készletek képei, 4 készletről.

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2020.04.26. 19:15:28

@Anak: Én eleve csak online tudok nézelődni, mert sem Interspar, sem Müller nincs a környéken, pedig ezek a fő lelőhelyek. Előbbiben fizikailag a Sarcosuchos bukkant fel, utóbbinál pedig az Edmontosaurus, de olyan szinten ritka, hogy eddig csak egy példányról tudok. Az a baj, hogy a Müller rendszerében a Cryolophosaurus-szal egy kódszámon fut, utána se lehet nézni, hol milyen a készlet.

Online a Játékshop-on szinte csak pillanatokra volt fent a Sarco plusz az új Charlie is, majd a megrendeléstől számított 10 nap múlva szóltak, hogy "bocsi, már nincs készleten" - az ilyenek el tudják venni az ember kedvét. Nem vigasz, de külföldön is panaszkodnak a Mattel terjesztési gyakorlata miatt, nem csak most, már tavaly is, két éve is sok kritikát kaptak. Azért a jövő héten lesz új figura bemutató, utána viszont úgy fest, egy darabig így nem igen, ha beszerezhetetlenek azok, amelyek nekem kellenének.

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2020.04.26. 19:18:22

@Anak: Láttam őket, és köszönöm a jelzést, külön bejegyzést érdemelnek :)

Anak 2020.04.27. 17:48:25

"Én eleve csak online tudok nézelődni, mert sem Interspar, sem Müller nincs a környéken, pedig ezek a fő lelőhelyek"

Dettó. Ugyanez a helyzet nálam is.

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2020.04.27. 20:44:01

@Anak: Azt még megértem, ha a Müller bizonyos figurákat (Battle Damage sorozat pl vagy a Snap Squad figurák) kizárólagosan árusít, de nagy az összevisszaság, nem túl jó a terjesztés és félek, most jutunk el arra a pontra, amikor már komolyabb visszaesés lesz az utánpótlásban :/
süti beállítások módosítása