2020. február 24. 09:00 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: NYTF 2020 - Camp Cretaceos: A sorozat figurái

nytfcamp.jpg

Javában zajlik a New York Toy Fair, pénteken pedig már láthattuk is a Mattel 2020-as termékkínálatának nagy részét, számos új figurával, de a tegnapi napra is jutottak bejelentések. A JurassicOutpost pedig izgalmas részletekkel jelentkezett a nyáron érkező animációs sorozat dinó szereplőiről!

A Netflix-en várhatóan augusztusban debütáló Jurassic World: Camp Cretaceous egy csapatnyi, a Jurassic World történetével egy időben keveredik el a szigeten, és utána a hat gyereknek együtt kel túlélnie a veszélyes dzsungelben, többek között a Carnotaurus-szal, amely a Toro becenevet fogja kapni a gyerekektől:

cctoro.jpg
Az idén már sok helyen megjelent új figurához képest az animációs sorozat alapján készült változat sötétebb színt kapott és egy látványos sérülést is festettek a figura orrára.

Az Outpost információ szerint fontos szereplő lesz a gyerekek életében Bumpy, a kölyök Ankylosaurus – az ő figuráját is láthattuk már pénteken, de akkor még én magam sem tudtam hova tenni gyermeteg megjelenését, de most már tudjuk: ő egy fiatal Ankylosaurus.

ccbumpy.jpg
Ugyancsak a rajongói oldal hivatkozik erre a képre, amely a mini dinók látványterveit prezentálja és valószínűleg a legtöbb, vagy az összes itt látható dinó felbukkan valamilyen formában az animációs sorozatban:

jurassic-world-camp-cretaceous-minis.jpg
Szembetűnő, hogy három Baryonyx is szerepel a képen és mindhárom kapott becenevet:

Grim (kegyetlen):

ccgrim.jpgLimbo:

cclimbo.jpg

Chaos (káosz):

ccchaos.jpg

Valószínűleg a három ragadozó csapatba verődve fogja megkeseríteni a szereplőink életét. A Chaos nevet viselő Baryonyx a Bukott birodalomból ismert színvilágot fogja prezentálni.

És, az egyik legérdekesebb figura a fentebbi képen az áttetsző Parasaurolophus figura:

ccpara.jpg

Eddig egy esetben jelent meg ilyen mini figura, és az az Indominus Rex mini figurája volt, nem véletlenül, hiszen a filmekben ő volt az egyetlen eddig, amelyik kaméleon-szerűen tudta változtatni a színét, és bizonyosan nem találomra kerül kiadásra a növényevő mini figurája sem ilyen változatban. Az elnevezés alapján viszont nem a színváltó képessége, hanem fluoreszkáló képessége miatt kap ilyen figurát a növényevő, vélhetően Dr. Wu egyik kísérleti állata lehetett.

Az ötlet, hogy a Jurassic-filmekben egy dinoszaurusz képes legyen a bőrszínét változtatni egyébként magától a Jurassic Park megálmodójától, Michael Crichton-tól származik: a Jurassic Park folytatásában, Az elveszett világban ugyanis ő maga ruházta fel kaméleon-szerű álcázással a Carnotaurus-t.

A fenti, mini figurákat bemutató képen szereplő dinoszaurusz közül nem biztos, hogy minden faj benne lesz a sorozatban, pláne ilyen festéssel, de aligha hagynák ki Blue-t és Rexy-t ebből a sorozatból, és sanszos, hogy az új, vörös Ceratosaurus is képviselheti faját a sorozatban és akár az Ichtyovenator is:

Izgalmas részletek derültek tehát ki a Camp Cretaceous-ról, remélhetőleg nem kell már sokáig várni az első rendes előzetesre sem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4715488374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása