2020. február 14. 19:48 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Jurassic World 3 - Újabb visszatérők!

back_3.jpg

Hamarosan kezdetét veszi a Jurassic World 3. részének forgatása, és úgy tűnik, a szereplőgárda is összeállt, a The Hollywood Reporter értesülései alapján a Collider írta meg, de Colin Trevorrow is megerősítette azóta: két újabb visszatérő szereplővel bővült a stáb!

Jake Johnson, mint Lowery Cruthers és Omar Sy, mint Barry Sambéne visszatérnek a 2015-ös Jurassic World-ben játszott szerepükhöz a dinókaland harmadik (hatodik) részében! 

jake.jpg
Lowery a rajongók körében nagy népszerűségnek örvendő karakter: a geek informatikust a közönségkedvenc Jake Johnson játszotta az öt évvel ezelőtti Jurassic World-ben, de már Colin Trevorrow első filmjében is szerepelt, a Kockázatos kalandtúrában. Ráadásul még a filmben egy Ian Malcolm által írt (God Creates Dinosaurs) könyvet is elrejtettek az asztalánál az alkotók, de a régi Jurassic Park-ról is ismerjük véleményét azaz tisztelte az eredeti park dolgozóit, alkotóit. 

omar.jpg
Az ünnepelt francia színész, Omar Sy mint Owen társa, Barry tér vissza. Az eredeti Életrevalók sztárja a 2015-ös negyedik részben nagyobb szerepet kapott volna, de végül a forgatás megkezdése előtt Colin Trevorrow szűkítette szerepét és nem is számított rá a Jurassic World: Bukott birodalomban, ahogyan Jake Johnson-ra sem (bár az informatikus Franklin Webb szerepe akár az övé is lehetett volna). 

casting_1.jpg
A Jurassic-filmszéria hatodik része igazi sztárparádéval kecsegtet és felvonultatja a korábbi Jurassic-filmek sztárjait: a Jurassic Park-ból Sam Neill, a frissen Oscar-díjjal jutalmazott Laura Dern és Jeff Goldblum térnek vissza, valamint BD Wong is, aki már az előző két filmben is újrajátszotta régi szerepét, de a Jurassic World-filmek két főszereplője, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard mellett immáron Jake Johnson, Omar Sy, Justice Smith, Daniella Pineda és Isabella Sermon is felbukkan az újabb filmekből. Újoncként csatlakozott hozzájuk DeWanda Wise és Mamoudou Athie, de valószínűleg még koránt sem teljes a szereplőgárda. 

A forgatást az előzetes tervek szerint még februárban elkezdik Londonban, de a hónap végén már Kanadába látogat a stáb (február 24. és március 6. között) utána pedig akár egyből vissza Londonba vagy Máltára vehetik az útirányt. A kanadai forgatás kapcsán a helyi lapokban már megjelentek a statiszta kereső hirdetések, sőt, már szöveges szerepekre is tartanak meghallgatásokat, és ahogyan a casting rendezői fogalmaztak: főként "dinókaját" keresnek a Vancouver melletti forgatáshoz.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4215474948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2020.02.16. 08:21:27

Ejha, kicsit sokan lesznek, nem?

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2020.02.16. 19:14:16

@Anak: Nem aggódok, olyan tekintetben, hogy Az elveszett világ: Jurassic Park is sok szereplőt mozgatott, legalább 14 emlékezetes, beszélő szerep volt. Biztosan lesznek akik csak 1-2 jelenetet kapnak, cameo-t, de remélem a régi főszereplő hármas nagyobb szerepet kap, mint Jeff Goldblum legutóbb.
süti beállítások módosítása