2020. január 31. 22:35 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Az első dinó a Jurassic World 3-ból!

nasutob.jpg

A várakozások szerint február közepén kezdik el a Jurassic World 3. részének forgatását Londonban. Az előző bejegyzésben szó volt arról, hogy Colin Trevorrow tweetje nyomán a lehetséges alcímet találgatják a rajongók, most azonban legújabb tweet-tel tartja fenn az érdeklődést a rendező, bővebben a tovább mögött, de először is a tweet: 

A következő lépés. Ezt a leírást adta Colin Trevorrow író-rendező a 4 másodperces videóhoz, amelyben egy "élő" kölyök dinoszauruszt csodálhatunk meg. A kis csöppség bámulatosan eleven, élethű, leszámítva a bőrszínét, de a mechanizmus már tökéletes.

Az biztosan megállapítható, nem kölyök Triceratops-szot láthatunk, hiszen csak két szarva van a kis jövevénynek (és a gallérja sem hasonlít a Trike-éra), azaz nagy valószínűséggel egy Nasutoceratops-szot láthatunk. És ha tényleg így van, akkor bizonyosan nem láthattuk őt még korábban, a tavalyi élő szereplős rövidfilmben látott kölyöknek ugyanis már nagyobb szarvai voltak, vagyis ő még nála is fiatalabb!

topsok.jpg
A ketrec alapján pedig begyűjtötték - vagy ez csupán csak elterelés lenne? Kötve hiszem, hiszen azért nem tart ott az animatronika, hogy teljesen szabadon mozgó dinoszauruszt láthassunk, de láthattunk már ketrecbe zárt Triceratops kölyköt Az elveszett világban is, 23 évvel ezelőtt. Valószínűleg ugyanennek az animatronikus dinónak láthattuk a kezdetleges modelljét a rendező egy korábbi tweet-jében, amiről én is írtam. 

nasu.jpg

A Battle at Big Rock rövidfilmben látott kölyök is bizonyosan vadonban született, ahogyan a videóban látható példány is feltehetően, ez valószínűleg fontos kérdés lesz a filmben is. És a java még csak most jön, remélhetőleg gyakran fog Trevorrow a twitteren lógni a forgatás alatt is.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1615449340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2020.02.02. 18:49:43

...és ebből a kis növényevőből készül idén LEGO figura is. Legalábbis a kiszivárgott képek alapján.

Off: A játéknet.hu-n láttam pár idei figura újdonságot:
www.jateknet.hu/search?keyword=jurassic&sort=ecirp
-Cryolophosaurus
-Plesiosaurus

Találkoztatok már ti is máshol -akár más figurákkal- az idei újdonságokkal?

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2020.02.02. 20:30:10

@Anak: Oh, még nem találkoztam az új szettekről képekkel, de akkor ráállok :)

Igen, az első hullám lassacskán megérkezni látszik, az Alza.hu-n az új Carnotaurus is felbukkant, de mint mindent, azt is túlárazták ott :/ Remélem tavasszal tudok pár termékbemutatóval jelentkezni az új vonalról is.

Anak 2020.02.03. 00:23:13

Én 4 új Lego készletről tudok az idei évre. Mind a 4 készlet az új animációs sorihoz (Camp Cr.) fog kapcsolódni. Az egyikben egy új Allosaurus figurát rebesgetnek, a másikban érkezik a növényevő borjú, illetve új - minifigurákhoz jobban arányos - kisebb raptorfigurák érkeznek valamelyik készlethez.

Anak 2020.02.03. 18:47:51

Egy német LEGO rajongói oldal (promobricks) leközölt néhány részletet a várható 4 készletről. A múlt heti nürnbergi játékkiállításról származnak az infók.
Ezen leírások eltérnek a korábbi pletykák által leírt dolgoktól.

www.promobricks.de/lego-jurassic-world-neuheiten-spielwarenmesse/94086/

(Egy fordító progi tud segíteni a némettel kevésbé boldogulóknak.)
süti beállítások módosítása