2019. február 25. 19:01 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Jurassic World kisfilm

Idén augusztusban kerül a mozikba a Halálos iramban: Hobbs & Shaw, a népszerű akciófilm-sorozat első leágazásaként. Hogy a Universal stúdión kívül milyen releváns kapcsolat köti össze a Jurassic World-franchise-szal a filmet? A tovább mögött kiderül!

Tovább
komment
2019. február 20. 20:22 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: A Brachiosaurus

A New York Toy Fair-en nem, de előtte egy részletet már közzétettek a Mattel fősodorbeli figuráihoz méretarányában passzoló Brachiosaurus-ról, és a játékkiállítás befejezése után egy nappal, íme teljes valójában a lenyűgöző figura! Részletek a tovább mögött!

Tovább
komment
2019. február 15. 22:43 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: NY Toy Fair '19 #1 - Az Indominus Rex!

Högyeim és Uraim, az Indominus Rex! A Jurassic World rettegett, hibrid gyilkológépe az idei évben végre testet ölt Mattel figura formájában, és még milyenbe! Az egyik legjobb figuráról beszélhetünk, a New York Toy Fair-en készült fotók alapján! További fotók a tovább mögött!

Tovább
komment
2019. február 15. 20:02 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: NY Toy Fair '19 #0 LEGO-hírek

Ha úgy vesszük, a New York Toy Fair nulladik napján, a LEGO kezdte meg a Jurassic World-del kapcsolatos izgalmas hírek, termékinformációk szállítását: új animációs sorozatot és az ezen alapuló játékszettek jelentettek be a mai napon!

Tovább
komment
2019. február 14. 19:38 - Lord Picard

A NY Toy Fair '19 elé *Frissítve*

A tavalyi évhez hasonlóan, a játékgyártók legnagyobb rendezvényére, az idei New York Toy Fair-re is, az ígéretek szerint, a Mattel számos új, Jurassic World-ös terméket fog bemutatni. A szombattól jövő hét keddig tartó eseményről, az interneten megjelent fotók alapján, én is igyekszek számot adni.…

Tovább
komment
2019. február 10. 21:32 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Legacy Velociraptor

A Velociraptorok már a Jurassic Park óta a filmszéria állandó szereplői, az első három filmben komoly fenyegetést jelentettek még az emberekre, ez részint változott a Jurassic World filmekre. A mai bejegyzésben egy, Az elveszett világ raptorait megidéző Mattel figurát mutatok be.

Tovább
komment
2019. február 02. 21:11 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Dino Rivals Tyrannosaurus Rex

A héten végre a hazai játékboltok kínálatában is megjelentek a Mattel idei évi Jurassic World-ös termékpalettájának első hírnökei, azaz a Dino Rivals figurák. A játékvonalat itthon úgy tűnik, nemes egyszerűséggel csak Támadó-nak fordítottak. Az első az új figurák közül mi más is lehetne, mint az…

Tovább
komment
süti beállítások módosítása