2019. október 18. 20:16 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: DeWanda Wise is csatlakozott a stábhoz!

Tegnap még Mamoudou Athie castingolásáról számoltam be, ma pedig újabb szereplőt jelentettek be a Jurassic World 3-hoz, ráadásul, a bejelentés szerint főbb szerepben: DeWanda Wise-t.

wise_1.jpg

Az amerikai színésznő rövidfilmes szerepeket követően kisebb szerepeket játszott sorozatokban, vagy olyan filmben, mint a Precious – A boldogság ára. Később az Underground és a Shots Fired sorozatokban játszott komolyabb szerepet, valamint a The Weekend c. filmben, hogy azután a legendás Spike Lee rendezte She’s Gotta Have It (itthon Nola Darling címen mutatták be) című filmjének azonos című, sorozatos feldolgozásában eljátssza az abszolút főszerepet (a sorozatot egyébként szintén Spike Lee készítette).

dewanda.jpg
A korábbi 5 film főbb szereplői mellett tehát friss arcokra is számíthatunk a hatodik Jurassic-filmben, amelynek története természetesen továbbra is hétpecsétes titok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr5615232618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása