2019. október 17. 21:46 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Újabb színész csatlakozott a stábhoz!

Frank Marshall producer immáron hivatalosan is megerősítette: a végéhez közelednek a Pinewood Studios-nál a Jurassic World 3 forgatásához való előkészületek és februárban kezdődik a forgatás Londonban, de Máltáról még nem ejtett szót. Viszont ma újabb színész csatlakozott a szereplők már így is népes táborához (emlékeztetőül: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, Isabella Sermon valamint a Jurassic Park főszereplő-triója, Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is visszatér).

mamo_1.jpg

Mamoudou Athie egy nem megnevezett karakterként bukkan majd fel a harmadik Jurassic World filmben. A 30 éves, mauritiusi származású amerikai színész csupán 2015 óta színészkedik, jelentősebb szerepei a The Get Down és a The Detour c. sorozatokhoz köthető illetve újabban a facebook saját gyártású sorozatában, a Sorry for Your Loss-ban látható, de felbukkant A kör és az Így ne legyél elnök, valamint a Patty Cake$ c. filmekben is.

athie.jpg

Jól látható, sorozatos szerepeiben itthon nem igen láthattuk, nem kerültek forgalmazásra, így számunkra kevésbé ismert Athie színészi képessége, most bizonyíthat a Jurassic World 3-ban! 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4415230378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása