2019. október 15. 21:14 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Hírcsemege #4

news_18.jpg

A mai hírek tényleg csak apró csemegék, most egy kis pihenő van a Jurassic World világában, de érdekes forgatási helyszínről érkezett jelentés a Jurassic World 3 kapcsán, és a pekingi Universal Studios építése is szépen halad, mindezekről a tovább mögött. 


Már a Bukott birodalom forgatásának a jelentős része is Angliában zajlott, és vissza is térnek oda, a nagy múltú Pinewood stúdióban már zajlanak a forgatás előkészületei, most viszont egy nagyon érdekes forgatási helyszínről számoltak be: Málta felbukkanása, mint forgatási helyszín, meglepő fejlemény. Persze, nem valószínű, hogy a szigetország magát fogja adni a filmben, kopár sziklái és a trópusi erdők hiánya miatt pedig nehezen elképzelhető, hogy Isla Nublar-t vagy Isla Sorna-t rendezik be a szigeten, ha csak nem a Mt. Sibo kitörése utáni Nublar-szigetnek ad otthont majd Málta... 



Mindenesetre a dél-európai törpeállamban minden infrastruktúra adott egy komoly hollywoodi film forgatásához, ugyanis többek között a Trónok harca, az Assassin's Creed mozifilm vagy a legutóbbi Gyilkosság az Orient expresszen adaptáció stábja is forgatott már a szigeten. Mivel helyi hírek szerint már idén megérkezik a stáb (hogy előkészítsék a forgatást, vagy ténylegesen meg is kezdik azt - arról eltérnek az információk), így hamarosan sokkal izgalmasabb hírek is érkezhetnek a Jurassic World 3 kapcsán!

Peking mellett teljes gőzzel zajlik a monumentális Universal Studios Beijing kalandpark, kalandbirodalom építése. A hivatalos megnyitó még csak másfél év múlva esedékes (és akkor is csak egy részét adják át a helyszínnek, többek között a Jurassic World világát). A helyszínen már állnak a filmben Samsung Innovation Center néven látott látogatóközpont váza:

kina.jpg

Annál is érdekesebb az alábbi, kínai nyelvű tájékoztató kisfilm, amely a parkból ad némi ízelítőt, így a Jurassic World-nek otthont adó területről is látható már jó minőségű számítógépes látványterv:

Azt hiszem nem kell nagy jóstehetség, a Jurassic World harmadik részének világpremierjét is valószínűleg itt tartják, és ha így lesz, az nem is véletlen, hiszen mind a Jurassic World, mind a Bukott birodalom nagy sikerrel futott Kínában: előbbi 228 millió dollár, utóbbi 261 millió dollár bevételre tett szert, csak a mozikból. Alighanem Kínában volt csak sikeresebb a Bukott birodalom, mint elődje. A máltai és pekingi helyzetről pedig ezután is rendszeresen beszámolok itt a blogon, azt garantálom!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6215224862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása