2019. szeptember 17. 21:02 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Primal Attack - Az új figurák

primal.png

A tegnapi Battle at Big Rock rövidfilmet követően nem sokáig pihenhettek a rajongók, a mai nap folyamán a CollectJurassic és a JurassicOutpost oldalak közöltek le új termékfotókat a jövő évi Mattel Jurassic World játékvonal figuráiról. A tovább mögött tekinthetők meg az új figurák, némely esetben csomagolással együtt. 

Attack Pack figurák

attackpack_upscaled_image_x4.jpg

A kisebb méretű dinoszauruszok a Primal Attack játékvonalról sem maradnak el, bár döntően újracsomagolásról és új festésű, de már korábban megjelent fajokat adnak ki. Ugyanakkor két új szaurusz is felfedezhető, egy Hadrosauroidea, de nem a nemzetség névadója, a Hadrosaurus, mivel az jóval nagyobb méretű dinó volt. 

Savage Strike figurák

savage_1.jpg

Ezen gyűjtőnév alatt is megjelent idén pár figura, őket valószínűleg mind megkapjuk, újracsomagolva vagy újrafestve, de itt is köszönthetünk két új fajt: egy Ankylosauridát, a Sauropelta-t, amely vaskos lemezekből álló páncélját hatalmas tüskékkel "egészítette" ki. A másik új faj a Postosuchos - egy krokodilszerű faj. 

Battle Damage figurák

battledamage_upscaled_image_x4.jpg

A harci sérült dinók között egy változatlan Stygimoloch és egy-egy újrafestett Triceratops és Velociraptor fog megjelenni, illetve új fajként egy eddig be nem mutatott ragadozó dinoszaurusz.

Sound Strike figurák 

A két legizgalmasabb új figura eddig ezen a játékvonalon tűnik feltűnni. Kezdjük is a Cryolophosaurus-szal:

sopund-strike-cyrolophosaurus-primal-attack-revealed.jpg

A különleges fejdíszt viselő ragadozó dinoszaurusz megjelenése igencsak felkeltheti majd a gyűjtők, vásárlók figyelmét nem csak a fejdísz, de a különleges színek miatt.

soundstrikeedmontosaurus-primal-attack-mattel.jpg

Az Edmontosaurus egy széles körben ismert növényevő, amely még nem kapott saját figurát, eddig. Ez a botrányosan szép festésű példány sokak tetszését el fogja nyerni.

sound_1.jpg

A Triceratops és a Pteranodon pedig újrafestést kapott ezen a játékvonalon. A játékvonal valamennyi dinója hangot kiadó változat lesz.

Massive Biters figurák

massive-biters-tarbosaurus-primal-attack-revealed.jpg

Korábban a Tarbosaurus-szról láthattunk már termékfotókat, de az újdonság erejével érkezett Sarcosuchus, egy újabb krokodil-ős. 

massive-biters-sarchosuchus-primal-attack-revealed.jpg

Idehaza elmaradtak az eddig megjelent 6 illetve 12 inches figurák, talán a jövőre érkező figurákból már hozzánk is eljut egy-kettő:

nagyok.jpg

A maszkok közül a barna T. rex már idehaza is volt kapható korábban, de most már a zöld Rex is megelevenedik, illetve vélhetően egy barna festésű Velociraptor:

masks_upscaled_image_x4.jpg

A Snap Squad figurák sem jelentek még meg eddig itthon, természetesen ez nem akadálya annak, hogy új figurák jelenjenek meg a sorozathoz:

snapsquad_upscaled_image_x4.jpg

Pletykaszinten felmerült még, hogy a Super Colossal T. rex-szet és Blue-t egy Indoraptor követheti jövőre, de érdemes fenntartásokkal kezelni az ilyen pletykákat, ahogyan a Ford Explorer illető pletykákat is - jelen állás szerint nem hogy az ikonikus Ford, de még (új) emberfigurák sem várhatóak a Primal Attack vonalon.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3915113876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2019.09.23. 19:50:41

A tengerentúlon mára jövő évi cuccokról beszélnek, az óceán innenső felén pedig év végén jelennek meg az idei év eleji figurák. Csak nem a karácsony előszeleként?

Az Amargasaurus kapható a játékshop.eu-n:

www.jatekshop.eu/jurrasic-world-dual-attack-amargasaurus-dinoszaurusz-figura-mattel.html/hun

Anak 2019.09.23. 19:51:35

*karácsonyi időszak

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2019.09.24. 18:58:11

@Anak: Most már én is csak erre tudok gondolni, hogy az európai piacot úgy ítélik meg, csak az ünnepi időszakban érdemes előhúzni... Nem megnyugtató, de sok figura Európában sem hamarabb vagy sokkal hamarabb jelenik meg, mint itthon, a Brachiosaurus pl. hiába kapható pl. Angliában, az USA-ban október 6. a hivatalos megjelenési dátum. Nehéz kiigazodni a Mattel üzletpolitikáján...

Szép ez az Amargasaurus és újabb meglepetés, de ő nálam szinte egész biztosan kimarad, néhány kivételtől eltekintve még mindig csak a filmes szauruszokra megyek rá :)
süti beállítások módosítása