2019. február 20. 20:22 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: A Brachiosaurus

brachio_5.jpg

A New York Toy Fair-en nem, de előtte egy részletet már közzétettek a Mattel fősodorbeli figuráihoz méretarányában passzoló Brachiosaurus-ról, és a játékkiállítás befejezése után egy nappal, íme teljes valójában a lenyűgöző figura! Részletek a tovább mögött!

brachiohd.jpg

Tavaly nyáron, a San Diego-i Comic Con-on jelentették be a Mattel munkatársai, hogy az idei évben a rajongók régi kedvencét, a Brachiosaurus-t is ki fogják adni, a zömével 1:18-as méretarányú akciófigurákhoz passzoló méretben. A hatalmas dinoszaurusz pont a méretei miatt az eddigi Jurassic Park/World játékvonalakon alul prezentált volt a faj megjelenése, pedig a filmszériában fontos szerepet betöltő fajról beszélünk. A Jurassic Park-ban elsőként egy "élő" Brachiosaurus-t láthattunk teljes valójában, és később a harmadik részben, valamint a Jurassic World: Bukott birodalomban jelent még meg a dinoszaurusz. Utóbbiban a látogatóközpont romjainál, valamint az emlékezetes, szívfacsaró kikötői jelenetben is egyazon példány bukkant fel, az alkotók elmondása szerint pedig ez a Brachiosaurus ugyanaz volt, amelyet 1993-ban láthattunk! 

brachios.jpg

A játékfigura a hivatalos leírás szerint 70 x 90 cm-es nagyságú, vagyis messze a többi dinoszaurusz fölé fog magasodni, akárcsak a filmekben. A Brachiosaurus teljes egészében műanyagból készül, gumírozott részek nélkül, a lábak pedig ugyanúgy mozgathatóak lesznek, mint a Mattel legtöbb figurájánál, ahogyan a farok és az állkapocs is, és természetesen a nyaki rész is, a leírás szerint két ponton is, de nem tudni, hogy vajon a Jurassic Park-ban és a Bukott birodalomban látott ikonikus, 2 lábon álló pozitúrát meg lehet-e majd ismételni a figurával. A figura ajánlott, kiskereskedelmi ára 49.99 dollár lesz! Ez kb. 14.000 Forintnak felel meg, de a behozatal díjával együtt én 19.990 Ft-os árat tudok elképzelni a figurának. 

brachio2.jpg

A figura krémszínű festése nem okozott nagy meglepetést, hiszen tavaly, a Legacy vonalon megjelent mini dinoszauruszok között ugyanilyen festéssel jelent már meg egy Brachiosaurus. A roppant figura kapcsán még mindig nem széleskörűen elterjedt hír, miszerint bár való igaz, az Egyesült Államokban a Legacy játékvonalon jelenik meg a figura - kizárólag a Target üzletlánc boltjaiban -, az Államokon kívül az idei alap, Dino Rivals vonalon fog megjelenni a játék, hogy minél több rajongó hozzáférhessen, hiszen tényleg sokan 1993 óta vágytak egy hivatalos, élethű Brachiosaurus játékfigurára! A végére azonban egy keserű hír: a hivatalos közlés szerint ez a figura is csak ősszel kerülhet a boltok polcaira, az Indominus-hoz, a Colossal Blue-hoz és kölyök Blue-hoz hasonlóan. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1314639782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása