2018. június 23. 20:32 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Owen és az ifjú Blue

blueowen.jpg

Hivatalosan ezen a néven fut legújabb Mattel szerzeményem, melyben Owen Grady figurája mellé két kisebb kiegészítő mellé a kölyök Blue jár, a Bukott birodalom jelenetei alapján! 

Korábban már Claire-t a pörgőgömbös kiadásból bemutattam, és nem kell ezúttal sem csalódnunk, a Mattel Chris Pratt arcvonásait is ügyesen jelenítette meg Owen-ként. A színész örvendezhet, hiszen köztudottan szeret a saját maga által megformált akciófigurákkal "játszani", a Bukott birodalom kapcsán pedig 9 akciófigurában is megörökítették! A galériában ezek a játékfigurák találhatóak:

Jelen termékbemutató tárgya pedig az a szett, amely a Bukott birodalomban látható jelenetek alapján formáztak meg: amikor Owen még a kölyök Velociraptorokat tanította, és felfigyelt Blue képességeire és falkavezér ösztöneire. A csomagolás a megszokott grafikai elemeket tartalmazza, a csomagolás alatt pedig a Mattel garantálta remek minőséget találjuk. 

Owen világos inget és a karakterre már annyira jellemző bőrmellényt kapta. A figura szépen kidolgozott, végtagjai pedig több ponton mozgathatóak. Kiegészítőként egy oldaltáska és a derekán, a nadrágszíjhoz "erősíthető" kését is megkapjuk.

baby2.jpg

A készlet kétségkívül legaranyosabb része a kölyök Blue figurája, amely kis mérete ellenére szépen kidolgozott, de már a mini dinóknál is láthattuk, a kis méret nem jelent akadályt a Mattel-nek, akkor is remek minőséget kapunk végeredményül. Sajnos a telefonkészülékem az apróságokat már kevésbé honorálja szép képminőséggel...

 owens.jpg

Az egyik, itthon is kapható, Owen és Blue szettben már megvásárolható Owen és a raptor is, de már a Bukott birodalomhoz kiadva, felnőtt dinóval. Természetesen a külön is megvásárolható Attack Pack Blue-val is remek párost nyújt Owen figurája, és rendkívül kameraérzékenyek. A figura egyébként az Interspar-ból származik, úgy tűnik, más emberfigurák mellett, idehaza egyenlőre csak náluk kapható ez a pack. 

blues_2.jpg

Sajnos egyenlőre az Európa-szerte egyre több helyen kapható Panini termékek, úgy mint a matricák, matricás album és gyűjtői kártyák úgy tűnik, nem akar eljutni hazánkba. Legutolsó információm szerint, melyet szándékosan nem is osztottam meg, mert sejtettem, hogy nem lesz tartható, június 19-én kellett volna valamelyik termékkörnek megjelenni itthon. Remélhetőleg a késedelem ellenére azért még nálunk is megjelennek, a matricák tekintetében itthon eddig csak Az elveszett világ matricás albumát kellett nélkülöznünk, e tekintetben remélem nem utánozzák a sémát. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr2014061205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2018.06.24. 08:30:58

Szia! Lemaradt a cikk utolsó mondatának a vége.
süti beállítások módosítása