2018. április 13. 17:46 - Lord Picard

Jurassic World: Bukott birodalom - Elő-előzetes #3

A mai napon a Universal Pictures közzé tett egy harminc másodperces ízelítőt a jövő hét szerdán érkező új, harmadik előzetesből! Az előzetes a sziget királynőjével indít, és immáron bátran mutogatják az új antagonistát, az Indoraptort is, de egy másik visszatérőt is üdvözölhetünk a kedvcsinálóban! 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9913832704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2018.04.16. 09:15:37

Egyébként mi ez a baromság, hogy a Mosasaurus a nyílt tengerparton szörfösökre vadászik? Gondolom a legutóbbi részben sem egy öbölben tartották, hanem egy mesterséges tóban. Hogy került ez az állat át a nyílt tengerre és egyáltalán milyen megfontolásból?

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2018.04.17. 21:45:04

@Anak: Gondolom nem hagyják megmagyarázatlanul a helyzetet. Én arra gondolok, az InGen (vagy mások, akiknek érdekükben áll, hogy hivatalos szervek ne segítsék a szigeten maradt állatokat) szándékosan juttatta a nyílt vízbe a Mosasaurus-t, hogy ezzel is a közvéleményt az állatok ellen fordítsák.
süti beállítások módosítása