2018. március 13. 20:37 - Lord Picard

Jurassic Newsworld - Új Lego készletek és egyéb hírek

lego_5.jpg

A Lego csoport már korábban is elárulta, hogy a Jurassic Park negyedszázados évfordulójára külön készletet adnak ki, hiszen a korábbi filmek felett is rendelkeznek jogokkal (és láthattuk, miket tudnának kihozni a korábbi filmekből is a Lego Jurassic World videojátékban). A tovább mögött egy eddig nem látott, exkluzív, a Bukott birodalomhoz megjelenő készletet is megismerhetünk.

75932 - Lego Jurassic World Jurassic Park Velociraptor Chase

lego-75932-jurassic-park-velociraptor-chase-box-front.jpg

Az eredeti Jurassic Park klasszikus jeleneteit játszhatjuk újra ezzel a szórakoztató Lego készlettel. Nyisd ki a konyhaszekrényt és rejtsd el Lex és Tim Murphy-t a betolakodó Velociraptor elől, használd az ajtózárt, hogy kívül tartsd a dinoszauruszt a vezérlőszobától, de át is tolhatod őt a "törhető" ablakon, hogy folytasd a hajszát. Ez a készlet 4 minifigurát, Alan Grant-et, Ellie Sattler-t, Lex és Tim Murphy-t valamint egy Velociraptort tartalmaz. A készlet ajánlott fogyasztói ára $39.99 lesz (kb. 9.800 Ft).

75931 - Lego Jurassic World Dilophosaurus Outpost Attack

lego-75931-jurassic-world-dilophosaurus-outpost-attack-box-front.jpg

Ragadd meg a vadászokat ebben a Jurassic World által ihletett készletben, és védd meg az előőrsöt! Lépj fel a kilátótoronyba, vagy pattanj fel a darura, de vigyázz a "kirobbanó" kapu és falfunkciókkal, és használd a nyugtatópisztolyt, hogy megakadályozd a Dilophosaurus betörését! A készlet egy bébi Dilophosaurus-t, valamint 3 minifigurát tartalmaz, az ajánlott fogyasztói ár pedig szintén $39.99 lesz.

A hírek szerint még mindig vannak eddig nem leleplezett készletek, remélhetőleg a Jurassic Park-hoz is még lesznek megjelenések, a Toys 'R Us játékáruház kínálatában minimum egy exkluzív készletet terveznek, más kérdés, hogy jelen állás szerint a nagy múltú áruházlánc az Egyesült Államokban hamarosan beszünteti működését...

Továbbra sincs pontosabb megjelenési dátum a Jurassic Park Evolution PC és konzoljátékhoz, és most az alábbi videóban maga Jeff Goldblum jelenti be, hogy dr. Ian Malcolm karakterében végig ott lesz a játékosok "mellett".


Reméljük azért nem fogja nagyon a káoszelméleteivel fárasztani a játékosokat ;) Azért Jeff Goldblum-mal minden sokkal-sokkal jobb!

Minthogy csak tegnap kezdtek bele a zenekari felvételekbe, remélhetőleg egy darabig a film zenéjének felvételeiről is kapunk információkat, esetleg egy pici kis ízelítőt, ami Michael Giacchino közösségi médiás tevékenysége miatt nem is lenne meglepő. Az alábbi fotón pedig a zeneszerző együtt látható a film rendezőjével, J.A. Bayona-val:

29136557_1905045156204435_1493001181222404096_n.jpg
Ahogy a tegnapi bejegyzésben már említettem, Mexikóban már kaphatóak a Mattel figurái, és nagyon úgy fest, hogy az Extreme Chompin' T. rex figura, amelyet belső források a Jurassic Legacy sorozathoz párosítottak, a Bukott birodalom kapcsán jelenik meg, legalábbis a doboz grafikája semmiben sem különbözik az új film termékeitől. Az alábbi fotón pedig látható, egy rajongó gyűjteményében immár, milyen nagyra is tudja tátani a száját ez a figura:

chompin.jpg

Egy másik, szerencsés rajongó pedig már hozzájutott a Colossal T. rex figurához, és rögtön készített is egy közös fotót az eddigi legnagyobb Jurassic Park-os T. rex figurával, Az elveszett világ kapcsán megjelent Bull T. Rex-szel, azt hiszem így még impozánsabb a kolosszus mérete:

colossal.jpg

További friss hírekkel remélhetőleg mihamarabb jelentkezhetek ismét!

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3613737004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2018.03.16. 22:40:33

@Anak: Nem meglepő módon, ez és a T. rex a kapuval eddig a kedvenc készletem :D

Próbáltam a Mosasaurus szettnek utánamenni, de én is csak egy olyan információba futottam, hogy Zia figurája járt volna mellé, de mivel itt van, így akkor valószínűleg tényleg ejtették a Mosasaurust... Vagy, az már túl spoileres lett volna, bár már eddig is elég sok jel utal arra, hogy ha titokban is akarták tartani, hogy szerepel-e a filmben, az nem nagyon sikerült :D
süti beállítások módosítása