2018. február 02. 20:37 - Lord Picard

Jurassic Newsworld - Hírek a nürnbergi Toy Fair-ről

nurnberg01.jpg

A január 31-én megnyitott nürnbergi játékkiállításon (Spielwarenmesse 2018) eddig nem vitték túlzásba a Jurassic Park-filmek jogait birtokló cégek a marketinget, de tekintve, hogy az elmúlt 3 nap munkanap volt, remélhetőleg a nagyobb gyerekroham miatt a hétvégén előkerülnek a régóta várt Jurassic World termékek. Vagy csak nem látogatott még ki rajongó, aki fotózott volna… A tovább mögött azért van mit szemrevételezni.

Egy nappal a játékvásár megnyitása előtt egy közleményben jelentette be a Universal Pictures és a Lego-csoport, hogy szorosabbra húzzák az együttműködést, és három játékszettet is bemutattak hivatalosan. Ezt a három készletet, sok másik téma termékei mellett, Nürnbergben ki is állították, tehát szerencsére vagy téves volt a cég játékkiállításokon való bojkottjáról szóló információ, vagy meggondolta magát a dán világcég vezetése, de olybá tűnik, csak a londoni Toy Fair-t hagyták ki. A galériában megtekinthetőek tehát a három szettről készült fotók.

A tegnapi nap folyamán került fel ez a fotó az internetre, amelyet szintén Nürnbergben készítettek, és a Toys játékmagazin februári lapszáma látható rajta.

sewcmlds3od01.jpg

A menő borítóképen egy Ceratosaurus feni a fogát Owen-re és Claire, akiket úgy tűnik, a testével véd Blue, ugyanis a háttérben és az előtérben is látható, összesen három Dilophosaurus! Az, hogy a film egy jelenetét idéznék meg a fotóval, a film bemutatásáig nem fog kiderülni, de a Dilophosaurus faj megérdemelné, hogy a Jurassic World-ös cameo után végre ismét feltűnjön a gyöngyvásznon. Apropó, ha már említettem az előző filmbéli cameo-ját: emlékezetes a Jurassic World látogatókomplexumának holografikus platformja, és ezt észben tartva, az ismeretlen szereplő által tartott holokijelzős tablet már nem is tűnik annyira vad ötletnek, hogy a vásznon is láthassunk ilyen technológiát!

Ugyancsak a németországi kiállításon készültek a következő fotók: hazánkat három éve elkerülték a Jurassic World-höz készült rengeteg iskolaszer, remélhetőleg ezúttal lesz olyan hazai forgalmazó, aki lát bennük fantáziát. Az Indoraptoros mappát már tavaly is láthattuk, most közelebbről, jobb minőségben szemrevételezhető:

jwindo.jpg

A Mosasaurus-szal készült design-t eddig még nem láthattuk: bár eléggé látványos, ahogyan a helikopteren, kötélhágcsón lógó ember után veti magát a Mosasaurus, aligha lesz hasonló jelenet a filmben. Viszont, a jobb alsó sarokban egy mini-tengeralattjáró sematikus rajza látható, amelyről viszont tudható, hogy a filmben is szerepelni fog!

mosa.jpgA mappa (és vagy füzet) borítója és gerince

Remélhetőleg a hétvégén további terméket mutatnak be, de ha nem, akkor is van miért várni a hétvégét, esetünkben a hétfő hajnalt: az 52. Super Bowl-on ugyanis debütál egy újabb előzetes, iparági pletykák szerint pedig lehetséges, hogy nem a szokványos 30, 45 és nem is 60 másodperces, hanem 90 másodperces anyagot kapunk (a Jurassic World Super Bowl-reklámja három éve 71 másodperces volt)! Arra is megvan az esély, hogy nem egyben, hanem három, 30 másodperces TV szpot-ot kapunk majd az amerikaifutball döntőjén, tehát mindenképp érdemes lesz korán kelni hétfő reggel!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr513628288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása