2018. április 23. 19:56 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Super Colossal T. Rex

colossalrex.jpg

Amióta csak megjelentek az első fotók a Mattel termékeiről, a Jurassic World: Bukott birodalom kapcsán, talán a legnagyobb figyelmet az óriási, Super Colossal Tyrannosaurus Rex figura kapta. A magyar keresztségben csupán Gigantikusnak titulált figura pedig végre hozzám is megérkezett. Részletek a tovább mögött.

Tovább
Szólj hozzá!
2018. április 22. 22:00 - Lord Picard

Jurassic Newsworld - Mattel-hírek és egyebek

nrwe.jpg

Az új, végső előzetes után, amelyet biztos fog követni még pár tv-szpot, illetve filmrészlet a bemutatóig, a rajongók még mindig a játékboltokat járják, ha az új figurákat, játékszetteket akarják beszerezni. Csak sajnos nem nálunk… A tovább mögött azonban pár biztató hír ezekkel kapcsolatban.

Tovább
1 komment
2018. április 18. 20:08 - Lord Picard

Jurassic World: Bukott birodalom - #3 előzetes - Elemzés

trailer3e.jpg

A harmadik, végső előzetes úgy mutat a júniusban érkező Bukott birodalomból jeleneteket, hogy azokat voltaképp láthattuk már, kicsit más formában, több-kevesebb képkocka erejéig a korábbi előzetesekből. A történetről sem derül ki sokkal több, de ez így helyes. A tovább mögött képgaléria, és gondolatfoszlányok.

Tovább
Szólj hozzá!
2018. április 17. 21:12 - Lord Picard

Termékbemutató: Matchbox Jurassic World 5 db-os kisautó szett

match_1.jpg

Hétfőn hivatalosan is feloldották a Mattel (és leányvállalatai) Jurassic World termékeire kiszabott embargót. Egyenlőre Európában elég lassan, de az Egyesült Államokban gyakorlatilag minden elérhetővé vált, amit a cég(ek) a franchise neve alatt kiadtak, legalábbis az első hullámból. Hazánkban egyenlőre három darab termék, egy Uno kártyapakk, a Bukfencező majmok mintájára készített raptoros társasjáték. Ez csak kettő, a tovább mögött a harmadik termék, amelyet a mai nap folyamán magam is beszereztem!

Tovább
1 komment
2018. április 13. 17:46 - Lord Picard

Jurassic World: Bukott birodalom - Elő-előzetes #3

A mai napon a Universal Pictures közzé tett egy harminc másodperces ízelítőt a jövő hét szerdán érkező új, harmadik előzetesből! Az előzetes a sziget királynőjével indít, és immáron bátran mutogatják az új antagonistát, az Indoraptort is, de egy másik visszatérőt is üdvözölhetünk a kedvcsinálóban! 

 

2 komment
2018. április 07. 22:23 - Lord Picard

Jurassic Newsworld - A Mattel JW Legacy sorozata

legacy.jpg

Egyre közeleg április 16-ia, amikor is globálisan feloldja a Mattel a Jurassic World játékok embargóját. Az elmúlt hetekben azonban Mexikóban, az Egyesült Államokban, sőt, most már több európai ország boltjainak polcaira, webshopjainak kínálatába feltöltésre kerülnek a termékek. Sajnos, idehaza továbbra is se híre, se hamva a termékköröknek. A tovább mögött pedig egy kivétellel a Legacy alsorozat termékeiről láthatunk részletesebb fotókat.

Tovább
Szólj hozzá!
2018. március 31. 20:01 - Lord Picard

Jurassic Newsworld - Új Mattel figurák! *Frissítve!*

news_11.jpg

Még hivatalosan a boltok polcaira sem kerülhettek a Mattel termékeinek első hulláma a Jurassic World: Bukott birodalom és az előző filmekhez kapcsolódóan, igaz ez nem volt akadály, hogy egyre több amerikai bolt polcaira kerüljenek ki azok, de már itt is a folytatás! Az új figurákról, sorozatokról a tovább mögött bővebben! FRISSÍTÉS: A mai napon új fotók szivárogtak ki két, Battle Damage T. rex figuráról, amelyek a bejegyzés végén megtekinthetőek!

Tovább
4 komment
2018. március 30. 19:54 - Lord Picard

Megvan a Jurassic World 3. rendezője!

jurassic-world-2-director-colin-trevorrow-full-involvement.jpg

Steven Spielberg, aki útjára indította a Jurassic Park franchise-t a mozivásznakon nem rég erősítette meg az eddigi pletykákat, a Jurassic World harmadik részét ismét Colin Trevorrow fogja rendezni! Azt eddig is tudtuk, hogy ő és állandó forgatókönyvíró társa, Derek Connolly is visszatérnek (és már a Bukott birodalom szkriptjét is ők jegyezték), a harmadik (ami igazából a hatodik) részhez pedig kiegészült az írói stáb Emily Carmichael-el. És most már azt is tudjuk, hogy a Jurassic World-öt író és rendező Trevorrow ismét beülhet a rendezői székbe, nála most aligha van jobb rálátása a Jurassic-filmekre bárkinek is. Az pedig, hogy milyen eredménnyel zárul Trevorrow filmje, az 2021. június 11-én kiderül!

Szólj hozzá!
2018. március 29. 19:50 - Lord Picard

Jurassic World: Evolution - Gameplay videók

jwevo.jpg

Június 22-étől lesz kapható a Frontier Developments fejlesztésében készült új videojáték, a Jurassic World: Evolution. A játék bejelentése óta nagy figyelem övezi a projektet, hiszen a rajongók már régóta vártak egy új parkfejlesztő szimulátort, hiszen már 15 éve, hogy megjelent elődje, a Jurassic Park: Operation Genesis! Új előzetest is kaptunk, amely már teljes egészében a játékból készült. A tovább mögött pedig egy kis elemzés mellett néhány szerencsés játékban eltöltött 45 percét nézhetjük meg.

Tovább
Szólj hozzá!