2017. december 10. 19:56 - Lord Picard

Jurassic Newsworld - Hírek, teóriák

news_1.jpg

A Jurassic World: Bukott birodalom első, lenyűgöző előzetese után számos találgatás, információ és más érdekességek láttak napvilágot, de lesz szó könyves és szobros megjelenésről is. Figyelem! A bejegyzés a Bukott birodalom történetének szempontjából SPOILER-es lehet!

Tovább
1 komment
2017. december 06. 20:29 - Lord Picard

Jurassic World: Bukott birodalom - A kulisszák mögött, videó!

csik_1.jpg

Fantasztikus, majdnem három perces, a kulisszák, kamerák mögé betekintést nyújtó videót adott ki ma a Universal. Ha lehetséges, én már elégedettebb és izgatottabb vagyok ettől a videótól, amely csak szemezget a péntek reggeli, minden bizonyára elképesztő előzetesből. A tovább mögött képek és vélemények.

 

Tovább
Szólj hozzá!
2017. december 05. 20:02 - Lord Picard

Bukott birodalom: Az első fotó az egyik új ragadozóról!

bary.JPG

Az Entertainment Weekly szórakoztatóipari magazin weboldalán nem sokkal ezelőtt felbukkant az első hivatalos fotó, az egyik új dinoszauruszról a Jurassic World: Bukott birodalom-ból! Spoileres, teljes kép és a történetről is új információk a tovább mögött!

Tovább
Szólj hozzá!
2017. december 05. 18:36 - Lord Picard

Jurassic World: Bukott birodalom - "Eszméletlen" elő-előzetes

 2teaser.jpg

A Universal úgy tűnik mindent megtesz, hogy a csütörtökön (nálunk péntek hajnalban) debütáló előzetes hírét minél szélesebb körben terjessze. A tegnapi "Futás" elő-előzetes után végre felkerült HD minőségben az "Ez eszméletlen lesz" címet viselő szcéna is, még több pillanattal is, mint a tegnapi bejegyzésemben közölt videó. További videó és pillanatképek a tovább mögött...

Jurassic World: Bukott birodalom - "Eszméletlen" 

Tovább
Szólj hozzá!
2017. december 04. 19:45 - Lord Picard

Jurassic World: Bukott birodalom - Elő-előzetes!

teaser.jpg

A múlt héten egy túl korán közzétett beharangozó videó miatt pár óráig úgy tűnt, csütörtökön érkezhet az NBC által közvetített amerikai focimeccs szünetében a Jurassic World: Bukott birodalom első előzetese. Most azonban, tényleg érkezni fog az előzetes, és erről bizonyíték gyanánt ma hajnalban már elő-előzetesek is kiadásra kerültek! A tovább mögött ezek és képek az ízelítőkből!

Tovább
Szólj hozzá!
2017. november 30. 20:42 - Lord Picard

A Jurassic World világa: Harmadik fejezet

werk4alap3.jpg

A forgatást befejezve, a speciális effekteken dolgozó trükkstábra rengeteg feladat várt, hiszen ilyen sok számítógépes effektet még nem kellett Jurassic-filmhez létrehozniuk. Ebben hasznukra vált, hogy a korábbi filmek szakemberei nyújtottak szakmai segítséget. Hogy pontosan miben is, az most kiderül.

Tovább
2 komment
2017. november 22. 18:32 - Lord Picard

Breaking: Az első hivatalos mozgókép a Bukott birodalomból!

Az Egyesült Államokban holnap ünneplik a hálaadást, 3 éve ilyenkor jelent meg a Jurassic World első előzetese. A Bukott birodalom alcímre hallgató folytatás első előzetesére a hírek szerint a Star Wars: VIII. rész: Az utolsó Jedik című film premierjéig várni kell. Bárhogy is legyen, ma az alábbi rövid kis videót tették elérhetővé a film készítői. Vigyázat, extra cukiskodást tartalmaz a felvétel!

Szólj hozzá!