2018. június 15. 00:01 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Bontonfilm megjelenések

bontonfilm.jpg

A héten, egész pontosan hétfőn ünnepelte a Jurassic Park negyedszázados évfordulóját. Ebből az alkalomból a Universal partnerei révén világszerte új, dvd és Blu-ray kiadásokkal örvendeztette meg az eddig elkészült Jurassic Park-filmeket. Hazánkban kétféle Blu-ray kiadvánnyal találkozhatunk a Bontonfilm Magyarországnak hála, a tovább mögött ezeket mutatom be, igaz csak termékfotókkal, nem saját tapasztalásból.

Tovább
Szólj hozzá!
2018. június 09. 22:14 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Az első hét

elso.jpg

Néhány országban már kedden, de a legtöbb - nemzetközi piacon - szerdán megkezdődött a Jurassic World: Bukott birodalom mozis karrierje. Ennek kapcsán pedig nem csak a kritikák lepték el az internetet, de rengeteg interjú, és újabb termékek is megjelentek a piacon, illetve derültek ki a részletek. A tovább mögött egy előzetes hétvégi bevételi adattal indítok.

Tovább
Szólj hozzá!
2018. június 05. 20:12 - Lord Picard

Jurassic Park trilógia a TV2 műsorán!

A holnapi, premier előtti sajtóvetítés illetve az esti, már bárki számára elérhető vetítések miatt, és készülődvén a premierre, most csak ennyit hagynék itt:

Az elkövetkező három hét minden vasárnapján, este 21 órakor a Jurassic Park-trilógiát tűzi műsorára a TV2, és ennek kapcsán a filmek hazai televíziós történetének, szerintem, legszebb trilógia előzetesét kaptuk. Én ezek után abban is reménykedek, minthogy a Jurassic World után a Jurassic World: Bukott birodalom médiatámogatója is a TV2 Csoport, esetleg hamarosan sor kerülhet a Jurassic World hazai, országos TV premierjére is! 

Holnap este pedig előzetes, spoilermentes kritika!

2nap.jpg

Szólj hozzá!
2018. június 04. 22:12 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Bevétel figyelő

watch.jpg

Három évvel ezelőtt 14 évnyi hiátus ért véget, amikor bemutatták a Jurassic World-öt, a Jurassic Park filmszéria negyedik részét. A kor elvárásait kielégítő látvány és történetvezetés hatalmas sikert aratott világszerte, ami jócskán meglepte még a box office elemzőket. Most, a Bukott birodalom kapcsán az elemzők becsléseiről lesz szó, de előtte egy kis összegzés az eddigi filmek mozis bevételeiről.

Tovább
1 komment
2018. június 03. 19:57 - Lord Picard

Jurassic Newsworld - Marketing és új figurák

news_17.jpg

Pár óra múlva ráfordulunk az év 23. hetére, a Jurassic Park rajongók számára ez felér a karácsonnyal: több ország mellett Magyarországon is a mozikba kerül a Jurassic World: Bukott birodalom, J.A. Bayona rendezésében. A film marketingjéről és az új Mattel figurákról a hajtás után.

Tovább
Szólj hozzá!
2018. június 02. 22:39 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Magazinok

news_16.jpg

Öt nap múlva végre megtekinthetővé válik a mozikban a nyár legjobban várt filmje. A film promóciója, főleg az Egyesült Államokban töretlen, újabbnál újabb tv spotokkal csigázzák a rajongókat, melyek egyre többet mutatnak bizonyos jelenetekből, azt hiszem ezen videókat már csak a hazai premier után teszem közzé. Az elmúlt hetekben külföldön sorban jelennek meg az új könyvek, és a júniusi, filmekkel foglalkozó magazinok többsége is címlapot szentelt a filmnek. A legtöbb magazint szeretném még a nyár folyamán beszerezni, ezért részletesebben majd később foglalkozok velük, de a tovább mögött egy kis válogatás, itthonról is.

Tovább
Szólj hozzá!
2018. június 01. 22:57 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Nestlé termékek

nestle.jpg

A Jurassic World: Bukott birodalom mozi premierje egyre közeleg, és a Mattel, valamint a Napraforgó Könyvkiadó és a Móra Könyvkiadó után a Nestlé is becsatlakozott a marketingbe. A tovább mögött ismertetem a termékkört.

Tovább
Szólj hozzá!
2018. május 28. 19:00 - Lord Picard

Jurassic Newsworld - Panini- és Mattel-hírek

news_15.jpg

Tíz nap múlva, a jövő héten, ha nem számítjuk a premier előtti vetítéseket, érkezik a hazai mozikba a Jurassic World: Bukott birodalom. Ahogy közeledünk a bemutató dátumához, úgy kapcsol magasabb fokozatba a film és a hozzá kapcsolódó termékek marketingje. A tovább mögött egy eddigi nagy hiányzóról, a Panini termékeiről lesz szó, valamint új dinoszaurusz figurákról, és a moziban kapható termékekről.

Tovább
7 komment