2018. június 01. 22:57 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Nestlé termékek

nestle.jpg

A Jurassic World: Bukott birodalom mozi premierje egyre közeleg, és a Mattel, valamint a Napraforgó Könyvkiadó és a Móra Könyvkiadó után a Nestlé is becsatlakozott a marketingbe. A tovább mögött ismertetem a termékkört.

Először is, hatalmas köszönet illeti meg a Nestlé Magyarországot, amiért megajándékoztak két doboznyi finomsággal. A promóció keretében, a Jurassic World-ből már jól ismert Blue-val ellátott termékek esetében a vásárlók minden egyes dobozban egy-egy Jurassic World-ös Dinoszaurusz kanalat találnak a tápláló gabonapelyhek mellett!

Nestlé Cini Minis – 450g

cini.jpg

Nestlé Nesquik – 450g

nesquik.jpg

Az őrületesen fahéjas ízű Cini Minis, a klasszikus Nesquik és a csupa csoki Chocapic finomságai mellett a Cookie Crisp és a Lion termékei vesznek még részt a promócióban, 420 és 450 grammos kiszerelésben. 

A dobozok hátoldalát már Rexy uralja, és egy családos, kérdezős mini kvízt is találhatunk a hátoldalon. És, akkor lássuk is, milyen ajándékkal találkozhatunk a dobozokban:

jw_2.jpg

Összesen háromféle Jurassic World Dinoszaurusz kanál gyűjthető össze. Blue/Kék, a Velociraptor sötétkék, Rexy világos barna, a Stygimoloch pedig sötétzöld színű kanalat kapott. A kanalak jó minőségűek, könnyen tisztíthatók és szépen megmunkáltak, igazi kis ajándék a finomságok mellé!

finom.jpg

A Nestlé filmhez kapcsolódó termékei egyre több áruházlánc kínálatában már megtalálhatóak, de a mai naptól a televízióban is találkozhatunk a Jurassic World kanalak promóciójával! Reméljük, itt nem áll meg a hazai marketing körítés a film kapcsán. És, addig is jó gyűjtögetést mindenkinek!

nestlee2.jpg

A bejegyzés termékmegjelenítést tartalmazott.

6nap.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr7514017968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása