2018. március 29. 19:50 - Lord Picard

Jurassic World: Evolution - Gameplay videók

jwevo.jpg

Június 22-étől lesz kapható a Frontier Developments fejlesztésében készült új videojáték, a Jurassic World: Evolution. A játék bejelentése óta nagy figyelem övezi a projektet, hiszen a rajongók már régóta vártak egy új parkfejlesztő szimulátort, hiszen már 15 éve, hogy megjelent elődje, a Jurassic Park: Operation Genesis! Új előzetest is kaptunk, amely már teljes egészében a játékból készült. A tovább mögött pedig egy kis elemzés mellett néhány szerencsés játékban eltöltött 45 percét nézhetjük meg.


Az Operation Genesis népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy ügyes kezű rajongók a mai napig fejlesztik a játékot, a Jurassic World épületeit és a dinoszauruszok textúráit is megalkották a játékhoz. Nem lövök nagyon mellé, ha az új gameplay videók után azt mondom: méltó utódja született a JP:OG-nek!

A játékmenetben, ahogyan ígérték, a játék hangja dr. Ian Malcolm lesz, természetesen Jeff Goldblum közreműködésével. Úgy tűnik, ezúttal a Nublar-sziget és a Los Cinco Muertes szigetcsoporton építhetünk majd parkokat, az elődhöz hasonló módon, először a park alapjait kell felépíteni, biztosítani a parkőröket, és kijelölni a dinoszauruszok kifutóit. Az OG-el ellentétben már nem csak egyenes vonalban, de ferdén, és hajlítva is felállíthatók a kerítések! Azt pedig felesleges is taglalni, milyen csodálatos látványban lesz részünk, hiszen konzolon már a legújabb generációs gépekre, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is megjelenik a játék PC mellett. A textúrák az utolsó fűszálig a helyükön vannak, az állatok gyönyörűen kidolgozottak, és arról a rossz szokásról sem tettek le, hogy a park látogatói közé beszabadulva elfogyasszák őket! A dühöngő, elszabadult állatokat nem csak a vadőrök helikopteréről, de immáron Jeep-ről, akár közvetlen közelről is kilőhetjük őket! Az előzetesben láthattuk a régi rutinos játékosok legnagyobb nemezisét is, a tornádót! Lássuk is, mit alkottak a szerencsés játékosok a nekik biztosított 45 percben:

Túl sok dinoszaurusz kikeltésére nem jutott idő ezekben a videókban, de nagyszerűen példázzák ezek a videók, hogy legalább olyan jó, ha nem jobb szórakozás lesz a parkban járni-kelni, igazgatni, mint eddig bármikor!

Reméljük, hogy mi, mezei játékosok is hamarosan egy kicsit belekóstolhatunk a játékba egy demó formájában. 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr7113789170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2019.12.24. 23:52:52

Nem tudom ki mennyire gamer az olvasók közül, de a karácsonyi ünnepi időszakban jelentős árkedvezménnyel lehet megvásárolni az alapjátékot és a kiegészítőket.
Épp a napokban jött ki egy újféle kieg. is, ami Jurassic Parkosítja az egész játékot. Utóbbi frissessége miatt még húzósabb áron kapható.

store.steampowered.com/app/648350/Jurassic_World_Evolution/

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2019.12.25. 20:03:54

@Anak: Megérdemel, főleg a Jurassic Park-os DLC egy egész posztot, sajnos amivel nincs személyes tapasztalatom, arról úgy nem igen tudok írni, de, körvonalazódik előttem egy konzol vásárlás, ez esetben pedig előbb-utóbb jöhetne a játék is rá :)

Xbox Live előfizetőknek egyébként december 16-tól január 15-ig ingyenes az alapjáték!

Ser Davos 2019.12.30. 14:40:14

Én játszottam vele egy kicsit, a játék sajnos nem valami nehéz, parképítősnek csak nyomokban nevezném, a látogatók csak statisztikák, szinte semmi igényük nincs, nem úgy mint a nagy elődben a Jurassic park: operation genesisben.
A játék mentőöve, hogy jp/jw mércével élethűek a lények, se több se kevesebb.
Direkt harcra uszít, ami nem épp a legjobn, több mechanika hiányzik.

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2019.12.30. 18:33:10

@Ser Davos: Én csak rengeteg órányi videót láttam, az alapján valóban tetszetősnek tűnik, illetve láttam videósokat, akiknek azért meggyűlt a baja az építkezésekkel, bizonyára nem gyakorlott játékos volt a hasonló játékokban. Én is csak a JP:OG-gal játszottam régen, azzal viszont bődületesen sokat.

És, végül 2020-at remélhetőleg már egy PS4-es konzollal kezdem és akkor amint lehetséges, beszerzem a játékot is :)
süti beállítások módosítása