2018. március 14. 20:10 - Lord Picard

Jurassic World: Bukott birodalom - (Majdnem) 100 nap a premierig!

100.jpg

A címbéli majdnemet úgy kell érteni, hogy szegény amerikaiak láthatják 100 nap múlva a filmet, a legtöbb európai országhoz hasonlóan Magyarországon 85 nap múlva lesz látható a Jurassic World: Bukott birodalom! Azért, nem hallgatom el, a 100 napos fordulóra készült animációkat, melyekben két férfi főszereplő "számol" vissza. A tovább mögött pedig Michael Giacchino új filmzenéjéből is kapunk ízelítőt!

Chris Pratt:

Jeff Goldblum:

Mint arról beszámoltam, máris megkezdődött a Bukott birodalom filmzenéjének feljátszása a legendás londoni Abbey Road stúdióban, amelyen J.A. Bayona, a film rendezője is tiszteletét tette, és a tegnapi fotó után a rendező twitter oldalán már az alábbi videót tette közzé, 66 másodpercnyi csodás zenei ízelítő:

A darab a Jurassic World egyik legjobban sikerült tételének, az "As the Jurassic World turns" dallamaiból építkezik, míg a csúcspontján egy másik, sokkal ismerősebb dallam kezdő szólamai csendülnek fel: John Williams eredeti főtémájának bevezetője! Sokan, én mindenképpen, az ötszörös Oscar-díjas Williams méltó örököseként tekintünk Giacchino-ra, és ha megint olyan ügyesen fogja a saját szerzeményeit a jól ismert dallamokkal párosítani, akkor ismét egy lenyűgöző album elé nézünk, és én ezt bátran meg is előlegezem az Oscar-díjas Michael Giacchino-nak! És habár a zenekari pálcát nem maga lengeti, de Giacchino az alábbi fotóval örvendeztette meg twitter követőit:

img_20180314_090907.jpg

Tegnap, Jeff Goldblum bejelentő videójánál még mindig nem ismertük a Jurassic World Evolution játék premierdátumát, mára ez is ismertté vált: 2018. június 12! 

jurassic-world-evolution-release-date.jpg

További információkért, részletekért érdemes lesz még visszalátogatni, remélhetőleg hamarosan újabb videó is érkezik.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr5113739304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása