2018. február 15. 21:14 - Lord Picard

Jurassic Newsworld - Újabb játékhírek

news_8.jpg

Szombaton nyílik meg a new yorki Toy Fair, és iparági pletykák szerint például a Matchbox vasárnap mutatja be az idei évi kínálatának húzó cikkeit. A Mattel és a Lego is minden bizonnyal sokkal hangsúlyosabban képviselteti magát, mint az eddigi játékkiállításokon az idei évben. A tovább mögött látható viszont pár új játékfigura, amelyeket ma felvillantottak egy amerikai reggeli műsorban.


A műsor vendége Bryce Dallas Howard volt, és a műsorvezetők a saját karakteréről, Claire-ről illetve az Owen-ről mintázott Barbie figurával szembesítették a színésznőt:

A műsor végén futólag a kiállított többi terméket is megnézték, de csak egy drónra szántak némi figyelmet: a tetején a Pteranodon szárnycsapkodást imitáló kis szerkezete biztos sokak tetszését elnyeri. A pulton a Lego legnagyobb, a filmhez kapcsolódó játékszettjét is kiállították, a Lockwood birtok készletét. Az Indoraptor immáron hivatalosan is megtekinthető, bár túl sokat nem is időzött rajta a kamera. 

A pult másik végén két Tyrannosaurus rex figura bukkant fel: a kisebb a Mattel terméke, a korábbi kiszivárogtatás során láthattuk már. Most viszont a méretéről is némi képet alkothatunk, és bár nem ez az a hatalmas figura, amely korábban már kiszivárgott, elég jól néz ki. Eltörpül viszont a hatalmas, militarizált T. rex mellett. Nem kell megijedni, az Imaginext játékgyártó nem ragaszkodik a filmszerűségre, a Jurassic World kapcsán sem pontosan adták vissza a filmbéli látványvilágot. 

mattel_1.jpg

Ugyancsak friss, ropogós az alábbi képösszeállítás, amely a film mozikban kapható poharairól és popcorn tasakjairól rántja le a leplet: Blue és a T. rex már kapható volt az előző részhez is, és valószínűnek tartom, hogy lesz harmadik topper is, amelyet most még nem mutatnak be, az Indoraptor. 

Március végén érkezik a mozikba Steven Spielberg legújabb filmje, a Ready Player One. A népszerű direktor az elmúlt években is bőven szolgált új filmekkel, ám ezek többsége akkora anyagi sikert és népszerűséget nem arattak, mint korábbi, könnyedebb hangulatú filmjei. Remélhetőleg ez a regényadaptáció végre ismét a régi dicsőséget hozza el Spielberg-nek. A könyv is már számtalan pop-kultúrális utalással, hatással élt, de a vásznon, vizualitásban még inkább elmerülhetünk majd a kikacsintásokra, utalásokra. Már a film plakátján is hangsúlyos szerepet kap például a Vissza a jövőbe-filmek ikonikus járgánya, a DeLorean, de sok más film, képregény, játék utalásra bukkanhatunk rá a filmben. Mivel a regény a Jurassic Park előtt jelent meg, így ott nem, de a film nyelvén már simán ott lehet egy kikacsintás Spielberg-től és, nem is kell csalódnunk! A film legújabb előzetesében ugyanis, habár csak csupán egy pillanatra is, de a rendező mai napig legnagyobb filmsikerének egyik sztárja,  egy T. rex is felbukkan! Még izgatottabban várhatjuk a premiert! 

ready.jpg

Egyenlőre mára ennyi, de a holnapi nap folyamán részletek derülnek ki legújabb projektemről, mit részletek, maga a projekt! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6313672540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása