2017. december 04. 19:45 - Lord Picard

Jurassic World: Bukott birodalom - Elő-előzetes!

teaser.jpg

A múlt héten egy túl korán közzétett beharangozó videó miatt pár óráig úgy tűnt, csütörtökön érkezhet az NBC által közvetített amerikai focimeccs szünetében a Jurassic World: Bukott birodalom első előzetese. Most azonban, tényleg érkezni fog az előzetes, és erről bizonyíték gyanánt ma hajnalban már elő-előzetesek is kiadásra kerültek! A tovább mögött ezek és képek az ízelítőkből!

Jurassic World: Bukott birodalom - "Futás!"

A 15 másodperces teaser vagy elő-előzetes a csütörtöki (péntek hajnali) előzetest hivatott reklámozni, és egy elég látványos és mozgalmas jelenetsort választottak a várakozások felcsigázására, a jelek szerint nagy sikerrel, hiszen internet szerte nagyon pozitív visszajelzések futottak be a fent látható videóról. Az már most látszik, a látványon nem spóroltak semmit, a tűzhányó kitörése, a dinoszauruszok menekülése pazarul néz ki, és még csak jobb lehet a látvány, hiszen csak előzetesről beszélünk. Láthatunk itt sok ismerős dinoszauruszt: Gallimimus-t, Apatosaurus-t, Triceratops-ot, Stegosaurus-t, Composognathus-t, Ankylosaurus-t és Pteranodon-t is együtt menekülni a kitörő tűzhányó lábánál. A jelenet, a fatörzseknél hátrahagyott pörgőgömbnél elbújó szereplőkkel egyszerre idézi meg a Jurassic Park Galli-k elöli menekülését és a Jurassic Park /// hasonló szcénáját. Owen (Chris Pratt) és Claire (Bryce Dallas Howard) mellett feltűnik az egyik új főszereplőnk is, Justice Smith is, akinek még nem tudjuk filmbéli karakterének a nevét. A teaser zenei aláfestésének pedig a jól ismert főtéma vészjósló, tragikus feldolgozását használják.

Jurassic World: Bukott birodalom - "Rexy"

Nem a fentebbi videó az egyetlen, amely napvilágot látott ma hajnalban, ugyanakkor ezt a kedvcsinálót sajnos a Universal nem tette közzé hivatalosan, így egyenlőre HD minőségben sem hozzáférhető. Ebben a teaser-ben több jelenetből kapunk kisebb ízelítőt, a kitörő vulkán után rögtön egy új dinoszauruszt üdvözölhetünk a Jurassic-filmek világában! Nehéz beazonosítani a fajt, a legtöbb oldal Baryonyx-ként hivatkozik rá (múlt héten derült ki, hogy az új, virtuális valóság könyvben, amely a filmhez jelenik meg, biztosan lesz szó erről a dinoszauruszról is, tehát fontosabb szerep juthat neki), ahhoz viszont nem találom elég hosszúkásnak a fejét, amely egyébként, elég rusnya. Lehetséges, hogy az új hibrid-fajt, az Indoraptort tisztelhetjük benne? Az Indominus rex-et elég jól rejtegették a Jurassic World előzeteseiben, ezúttal elkövettek volna egy ilyen hibát?

FRISSÍTÉS: Colin Trevorrow, a Jurassic World rendezője és a folytatás egyik írója, producere, twitter-en egy rajongónak megerősítette, az új dinoszaurusz egy Baryonyx, úgyhogy a titkolózás az Indoraptor körül folytatódik! 

A rémüldöző Claire és új szereplőnk után azonban Claire immár Owen oldalán egy konténerben/utánfutóban egy lenyűgöző állatra lel: egy vélhetően benyugtatózott Tyrannosaurus rex-re! Sajnos a nem túl jó minőség miatt, videó alapján nehéz megmondani, hogy a Jurassic Park és Jurassic World Rexy-jét láthatjuk, vagy egy másik példányt, bár vélhetően előbbit, hiszen hónapokkal ezelőtt már kiszivárgott egy forgatási fotó erről a T. rex-ről, és Rexy volt felismerhető benne! 

Reméljük ez a videó is előkerül HD felbontásban, de ha nem, akkor sincs sok hátra, hogy pénteken a reggeli órákban az első, vélhetően több, mint 2 perces előzetes is befusson a filmhez!

Addig is, pár jelenetkép a két videóból:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr5913428639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása