2017. március 20. 19:47 - Lord Picard

Jurassic World 2. - Újabb spoileres fotók a forgatásról

spoiler.jpg

A JurassicOutpost rajongói oldal közölte az alábbi fotókat az angliai forgatásról, a London környéki Pyestock Jet Engine tesztpályáról. Természetesen ismét a tovább mögött találhatóak a fotók, ha valaki továbbra sem szeretné elrontani a meglepetést, de legkésőbb az első előzetesben biztos lelepleződik a helyszín.

Mint az már a korábbi posztomból is kiderült, az Isla Nublar szigeten található Jurassic World főutcájának egyik épülete és környéke került újraépítésre. Az új, a TREVBIS Photography által készített / közzétett fotók láttán most már az is egyértelmű, hogy az IMAX mozit így, erősen megrongált állapotában látjuk viszont a második részben!

foutca01.JPG

foutca02.JPG

foutca03.JPG

foutca04.JPG

A díszlet jobb oldalán látható, oszlopos épület is ismerős lehet: a Jurassic World fináléjában az itt található üzleten rohannak át emberszereplőink, miközben az Indominus és a Tyrannosaurus egymásnak feszül:

foutca06.JPG

foutca07_1.JPG

A korábban már szintén lefotózott lépcsősor építése is folyamatban van, egy vidéki kúria kezd kialakulni, valószínűleg homlokzattal együtt (vajon ez az a épület, amelyben az első hivatalos fotón látható dinoszaurusz csontvázak ki vannak állítva?):

foutca05.JPG

A stáb jelenleg Los Angeles-ben forgat, a netre kikerült forgatási beosztás alapján valamikor április végén forgatnak ezen a helyszínen, többnyire éjszaka. Addig még épülget-szépülget a díszlet világ. 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3012356337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Túlélő ... 2017.03.21. 16:14:50

Az első rész nem volt egy nagy truváj ami azt illeti. Néhány látványelem tetszetősre sikeredett de a sztory egy nulla volt. Talán majd a 2. rész!

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2017.03.26. 22:03:31

@Túlélő ...: Nem mondom, hogy tökéletes volt, speciel a történetet amennyire lehetett, jól összerakták, megidézve a Jurassic Park-ot, nyilván ez is volt a cél. Most, hogy brutális nagy siker lett (minden idők 4. legnagyobb bevételt elért filmje), remélem a második rész már önállóbb lesz, kíváncsi vagyok (illetve azért sejtem), merre viszik el a franchise-t. A túl sok CGI miatt haragszom csak leginkább rá, amit a folytatásnál már kiküszöbölnek, és visszatérnek az épített, animatronikus őslények :)
süti beállítások módosítása