2017. március 14. 19:08 - Lord Picard

Jurassic World 2. - Egy leleplező díszletelem?

spoiler.jpg

Felhívnám a kedves olvasók figyelmét, a tovább mögött egy erősen spoileres* fotót találnak a forgatás helyszínéről, mely már konkrétan a film történetének egy részletét is elárulhatja. Csak az kattintson, aki nem bánja, ha lelövik a poént!

*spoiler: A spoiler irodalmi művekre, filmekre, videojátékokra stb. vonatkozó információ: leggyakrabban a végkifejlet elárulását jelenti, de kulcsfontosságú pontok (főleg hosszabb alkotások esetén) nem csak a mű végén találhatók. via Wikipédia

Nos, itt vagyunk a tovább mögött, úgyhogy nem is vesztegetem a sorokat, íme a kép:

jw02.JPG

A díszletekről készült képeken már korábban is feltűntek a felső képen épülő díszlet elemei, de az új elemekkel kibővítve a Jurassic World Spain facebook oldalán fedezték fel az ismerős elemeket: jól beazonosíthatóan a Jurassic World-ben is szereplő, isla nublari IMAX mozi elemeit állítják össze! Hogy miért dől a díszlet? Talán még nem végeztek a felállításával, de lehetséges, hogy megsérült állapotában láthatjuk ismét a filmben. Ami azért felvet pár kérdést, mivel az előző film fináléjában az Indominus rex és a Tyrannosaurus rex a csatáját a park főutcáján vívta meg, nem érintették az IMAX mozi környékét. Tehát, vagy a Masrani-InGen vállalat bontja vissza a sziget épületeit a park bezárása után, vagy pedig a már bezárt szigetre csapott le egy nagyobb vihar, és az tépázta meg az épületeket (mint Az elveszett világ-ban). Bárhogy is legyen, amit eddig legfeljebb csak sejthettünk (és bizakodhattunk benne), most már bizonyos: visszatérünk Isla Nublar-ra is a folytatásban!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr912338457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása